7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Mečoun steak 1 kg
98F
Mečoun steak, baleno po 1 kg, hluboce zamrazeno ihned po vylovení. Mečoun má bílé maso zcela bez kostí. Výjimečně pevná struktura masa připomíná kuřecí prsa, mečoun je ale jemnější a není tak suchý. Obvykle se loví menšími loděmi na šňůry, po vylovení se uloží v chladícím prostoru. Po návratu do přístavu se rychle převezou v chladírenském režimu do továrny, surovinu okamžitě zpracují a hluboce zamrazí. Hluboce zamrazená surovina je řezána a následně balena v našem závodě v Čechách.
Mečoun má vynikající jemné maso, s výjimečně pevnou strukturou. Dá se přirovnat ke kuřecím prsům, je ale daleko jemnější a není tak suché.
Steaky z mečouna nechte povolit přes noc v ledničce. Pokud byste připravovali steak zmražený, trvalo by dlouho, než byste ho tepelně propracovali a vysušili byste ho.
Po rozmražení osolte a okořeňte podle chuti, vložte na rozpálený olej na pánvi. Z každé strany smažte asi dvě minuty, potom přiklopte pokličkou a nechte minutu dojít.
Další způsob je na grilu, tam je vhodné podložit steak alobalem, opět stačí maximálně tři minuty na každé straně, po vyndání z grilu nechte pár minut dojít.
Náš tip:
Ryby a výrobky z nich
Objednali jsme si na tomto webu prvně a hned více různých ryb. Dnes jsme měli první ochutnávku a musím se přiznat, že jsem od toho moc neočekával. Byli jsme však mile překvapeni. Mečoun byl vynikající . Jednoznačně doporučuji ! Nyní již věřím, že ostatní ryby budou stejně tak dobré.
Od: Pavel Tkačík | Datum: 15.01.2017 14:52
Mecoun byl vynikajici, vyborne pevne maso. Upekli jsme jako medium-raw, jak jme zvykli delat tunaka - a bylo uzasne. Docela by mne zajimal expriment dat tohle maso cloveku, co udajne nesnasi ryby - verim, ze by si pochvaloval velejemny "kruti"steak a vubec by nepoznal rybu.
Od: Dali Zakoucky | Datum: 22.02.2017 11:11
Silně pevná struktura masa, je nutno dbát na krátkou úpravu, pak vás čeká chuťový zážitek. Ideální na gril. Jednoletý syn spokojeně baštil také. Není běžně k dostání, doporučuji vyzkoušet, já objednám znovu.
Od: Petr Liška | Datum: 01.07.2019 18:28
Výborné maso, za mě TOP ryba, chuťově jemná a šťavnatá, bez kosti.
Od: Aneta Habětínková | Datum: 23.08.2020 11:33
výborná chuť, jemná a šťavnatá
Od: Jan Carva | Datum: 06.10.2020 16:58
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze