Tyto výrobky připravujeme fermentací. Zrají ve speciálních komorách při řízené teplotě a vlhkosti. Zrají od asi 10 dní, to jsou ryby, až po několik měsíců, klobásy, bresaola, pancetta apod.
Naprosto luxusní výrobky, připravované bez chemie, naložené ve směsi koření, soli a cukru.
Po rozmražení vydrží v lednici 48 hodin.
99 Kč
Po slevě: 79 Kč
990 Kč/kg, po slevě 790 Kč/kg (s DPH)
Fermentovaný tuňák. Stejný proces jako při výrobě klasického prosciutta.Zraje 7-10 dní ve ...
Přidat do košíku99 Kč
Po slevě: 69 Kč
990 Kč/kg, po slevě 690 Kč/kg (s DPH)
Fermentovaný losos,stejný proces jako při výrobě klasického prosciutta.Zraje 7-10 dní ve s...
Přidat do košíku79 Kč
Po slevě: 39 Kč
790 Kč/kg, po slevě 390 Kč/kg (s DPH)
Prosciutto - vyrobeno z vepřového karé. Zrálo ve speciální směsi koření.Rozmrazit a bez d...
Přidat do košíku49 Kč
Po slevě: 29 Kč
490 Kč/kg, po slevě 290 Kč/kg (s DPH)
Fermentovaná slanina,pod vajíčka,na pizzu,na halušky apod. Zmraženo dusíkem.
Přidat do košíku99 Kč
990 Kč/kg (s DPH)
Fermentovaná,sušená šunka z marlina.Šunka zraje 10 dní ve speciální směsi koření.Podobná p...