7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Angus flank steak celý 1 ks - 0,6 kg

543F

Angus flank steak celý 1 ks - 0,6 kg

Irský angus, flank steak celý. Steak je po vyzrání zmrazen a zabalen. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici.

-22 %
320 Kč
249 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

533,33 Kč/kg, po slevě 415 Kč/kg (s DPH)

Irské hovězí je vyhlášené svojí kvalitou. Proto jsme se rozhodli pro letošní sezonu změnit dodavatele a nabízet špičkové irské flanky.

Flank steak neboli hovězí slabina, vynikající steaky za velmi příznivou cenu. Maso jsme před šokovým zmrazením nechali zrát ve vakuu několik týdnů při teplotě 1 °C. Ručíme Vám za výsledek, zapomeňte na čarování okolo steaků, 90% z výsledku závisí na kvalitě masa. Pokud koupíte neodleželé, nevyzrálé  maso, nebo maso z části hovězího, které se nehodí na steaky, můžete dělat, cokoliv chcete, ale výsledek bude žalostný. Jediné, co se po Vás požaduje, je správně rozpálit pánev.

Maso při zrání ztrácí velké množství vody, při zmražení nedochází ke snížení kvality. Pokud zmrazíme vyzrálé maso dusíkem, po rozmražení ho nepoznáte od chlazeného.

Zmražení dusíkem nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli a uchovat kvalitu po dlouhou dobu.

Zákazník má tak pohotově maso na grilování po dobu několika měsíců v neměnné kvalitě, stačí den před grilováním maso vyndat z mrazáku.

Maso nechte přes noc povolit v sáčku v lednici a před kuchyňskou úpravou ho vyndejte z lednice a nechte ho odležet aspoň 30 minut v pokojové teplotě. Osolte a opepřete před přípravou, vyzrálé maso ztratilo vodu během zrání. Pokud solíte hotový steak, sůl zůstává na povrchu a chuťově to není ono. Potom můžete grilovat nebo smažit na pánvi s olejem. Doba přípravy asi 5 minut na každé straně (podle výšky steaku).

Zákazníci, zejména ženy, nám často říkají, že neumí steak. Na steaku není co umět, zkazit můžete omáčku nebo cukroví. Steak lze zkazit v zásadě dvěma způsoby, buď vyberete špatné maso, nebo necháte steak na pánvi příliš dlouho a utrápíte ho.

U flanku Vám ručíme za výsledek.

Maso je z Irska, plemeno Aberdeen Angus, volek nebo mladý býk. 

Video: Hovězí flank steak na pánvi

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Napište vlastní recenzi

Luxusní maso

Dělala jsem podle zde doporučeného receptu, jen o minutku déle, a musím říct, že tak vynikající steak jsem snad ještě nejedla. Chuťově vůbec není poznat, že maso bylo zmrazené.

Od: Olga Dýbová | Datum: 14.04.2019 13:41


Luxus

Tak včera zkouška na grilu a to byla opravdu velká paráda.Máso krásně vláčné,žádná žvýkačka,všichni si opravdu pochvalovali.Mohu jen doporučit.V tomto obchodě jsem ještě nenašel nic co bych mohlu vytknout.

Od: Milan Adamu | Datum: 12.05.2019 7:26


Výtečné maso

Výborné maso,kupujeme často a opravdu pokaždé luxusní výsledek!

Od: Radek Brožovský | Datum: 28.06.2019 16:24


Vynikající

Rozmrazil jsem podle návodu. Steak vynikající. Musel jsem ho rozříznout na půlky, nevlezl se mi na pánev! :D

Od: Marek Charouz | Datum: 28.08.2019 8:18


Výborné!

Dělali jsme na grilu podle návodu, jen sůl, pepř a 6 minut z každé strany.. a byla to špička, všichni se olizovali :)

Od: Vojtěch John | Datum: 30.08.2019 8:04


Nejlepší steak

Absolutní spokojenost, hrubé jsem to osolila soli, přidala čerstvý zeleny pepř, nechala odpočinout a na rozpalenem ol. oleji orestuji z každé strany cca na 5|6 minut, přidám česnek a oříšek másla... Fantasie!

Od: Hannah Malíčková | Datum: 25.03.2020 13:57


Luxusní steak

Mohu jen doporučit. Dělala jsem dle uvedeného postupu akorát z každé strany o trochu kratší dobu dle výšky masa a musím říct, že jsme si opravdu pochutnali. Maso je křehké a chuťově vynikající! Určitě nakoupím znovu.

Od: Gabriela Dvořáková | Datum: 11.07.2020 18:53


Luxusní steak

Opravdu stačí udělat podle návodu a není co zkazit, maso bylo nádherně šťavnaté, měkké. Paráda.

Od: Wagnerová Katka | Datum: 27.10.2020 9:00


Naprosto úžasné maso

Nikdy jsem nejedla tak výborný steak.Přesně podle návodu, jen jsem přidala pomerančový pepř. Maso křehké, žádná guma.Opravdu moc dobré.

Od: Zdena Kmeťová | Datum: 14.07.2021 13:26


Naprosto úžasné

Hned ze začátku se přiznám, že jsem na steaky nikdy moc nebyla. Nějak mě to nikdy neuchvátilo, ale řekla jsem si, že to zkusím znovu. Doporučené přípravy jsem si tu nevšimla, takže jsem nechala maso 30min při pokojové teplotě odpočinout a pak namazala pár kapkami olivového oleje a hodila ho na pánev, ze které se začalo kouřit. Steak byl tenčí než na obrázku ,takže cca 4min na každé straně. Vůbec není třeba přidávat olej.
Pak jsem ho nechala min.5min odpočinout. A úplně jsem ho zapomněla osolit před vložením na pánev, ale posolením poté se vůbec nic nezkazilo.
Naprosto úchvatné, orgazmické, andělé začali zpívat.
Jen fakt škoda, že to člověk nemůže jíst každý den....

Od: Monika Černá | Datum: 23.09.2021 12:23


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající