7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Divoký losos kisutch - coho - steak - 2 ks cca 400 g

914F

Divoký losos kisutch - coho - steak - 2 ks cca 400 g

Steaky z divoce žijícího lososa coho - kisutche, zmraženo na moři. Steaky mají hmotnost 150 - 350 g, dají se z balení odebírat jednotlivě. Tučnější a jemnější než keta. Má sytější barvu než keta. Výjimečná kvalita za výjimečnou cenu. Losos kisutch je více ceněný než keta.

Skladem

-11 %
189 Kč
169 Kč včetně DPH

472,5 Kč/kg, po slevě 422,5 Kč/kg (s DPH)

Losos kisutch - coho (Oncorhynchus kisutch). Je více ceněný než keta.

Lososa nakupujeme celého, kuchaného, a bez rozmražení ho nařežeme v naší výrobně na steaky. Steaky mají hmotnost 150 - 350 g, dají se z balení odebírat jednotlivě.

Zajímají Vás rozdíly mezi faremním divokým lososem? Čtěte zde

Kvalita lososa je zmražením bezprostředně po výlovu zachována stejná jako při výlovu. Toto je skutečně čerstvý losos.

Je potřeba při kuchyňské přípravě respektovat odlišnost faremního a divoce žijícího lososa. Losos lovený na moři má na rozdíl od lososa z faremního chovu méně tuku.

Steaky z lososa nechte před přípravou rozmrazit v ledničce, a potom je připravujte na rozpálené pánvi smažením 2 minuty na každé straně a nechte minutu dojít pod pokličkou. Tak zjistíte, jak může chutnat losos. Jemné, ale pevné maso, bez přetučnělosti, charakteristické pro faremního lososa.

Upozornění:

Losos byl kuchán přímo na lodi, proto je někdy nutné steaky dočistit od vnitřností. To platí pro všechny na moři kuchané a zmrazené ryby.

Napište vlastní recenzi
  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající

S tímto produktem zákazníci objednávají nejčastěji...

Aljašská treska filé i pro děti 4 x 100 g

139 Kč

Po slevě: 75 Kč

- 46 %

Obalované porce filé bez lepku 500 g

189 Kč

Po slevě: 139 Kč

- 26 %