7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Rib eye steak s kostí - Irsko 700 g a více

791F

Rib eye steak s kostí - Irsko 700 g a více

Rib eye steak s kostí, vyzrálý. Plemeno angus. Maso je mramorované a výrazné chuti. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici. Hmotnost je více než 700 g.

není skladem

699 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

998,57 Kč/kg (s DPH)

Luxusní steak z vysokého roštěnce. 

Maso je vyzálé, díky tomuto procesu má výraznou chuť a zároveň je křehké.

Maso při zrání ztrácí velké množství vody, při zmražení nedochází ke snížení kvality. Pokud zmrazíme vyzrálé maso dusíkem, po rozmražení ho nepoznáte od chlazeného.

Zmražení dusíkem nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli a uchovat kvalitu po dlouhou dobu.

Zákazník má tak pohotově maso na grilování po dobu několika měsíců v neměnné kvalitě, stačí den před grilováním maso vyndat z mrazáku.

Maso nechte přes noc povolit v sáčku v lednici a před kuchyňskou úpravou ho vyndejte z lednice a nechte ho odležet aspoň 30 minut v pokojové teplotě.

Maso je z Irska, plemeno Aberdeen Angus, volek nebo mladý býk.

 

Napište vlastní recenzi
  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající

S tímto produktem zákazníci objednávají nejčastěji...

Angus flank steak celý 1 ks - 0,6 kg

320 Kč

Po slevě: 249 Kč

- 22 %

Losos obecný steak filet bez kostí 500 g

349 Kč

Po slevě: 249 Kč

- 29 %