7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Roštěnec bez kosti na rostbíf 1 kg

99F

Roštěnec bez kosti na rostbíf 1 kg

Roštěnec vcelku - 1 kg až 1,5 kg, většinou s tukovým krytím, plemeno Limousine, z naší farmy, hluboce zmrazený bez kosti, vhodný na rostbíf. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici.

11 je skladem

-39 %
649 Kč
399 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

649 Kč/kg, po slevě 399 Kč/kg (s DPH)

Maso zrálo minimálně 21 dní po porážce ve vakuu při teplotě 0 - 1 °C. Následně bylo zkontrolováno, šokově zmrazeno a vakuově zabaleno. Díky zrání se vlastnosti masa po zmrazení nezmění, naopak zmrazení nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli. Maso je z masného plemene. Pochází z naší farmy z Vysočiny. 

Přesná cena bude dopočítána podle skutečné váhy při expedici.

Na steaky nebo na rostbíf.

Jak na rostbíf? Máte problém jak trefit správnou barvu a nepřetáhnout?

Náš tip:

Maso pečte celkem 22 minut na každých 500 g hmotnosti, prvních 20 minut na 220 °C, potom snižte teplotu na 160 °C, po uplynutí doby přidejte dalších 10 minut pro medium nebo 20 minut pro well done (to je ale skoro škoda masa).

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Napište vlastní recenzi

Doporučuji!

Pekla jsem s teploměrem, exkluzivní!

Od: 731537529 731537529 | Datum: 25.11.2021 13:57


roštěněc..

výborný

Od: Blanka Musilová | Datum: 03.03.2022 18:08


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající