7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Wagyu

Wagyu je hovězí maso z původně japonského plemene Wagyu. Wagyu znamená v překladu japonský skot. Někdy dochází ke splynutí nebo záměně názvu s Kobe. Kobe je varianta wagyu, Tajima Gyu, šlechtěná a chovaná podle přísných standardů v provincii Hyogo, hlavní město provincie je Kobe, odtud pochází název.

Wagyu se vyznačuje extrémním množstvím tuků, velmi výrazným mramorováním. Z toho plyne jemnost masa a delikátní chuť. Tyto vlastnosti se přenášejí samořejmě i křížením, takže i kříženci vykazují odlišnou kvalitu masa než má běžné hovězí.

To s sebou samozřejmě nese i opačný problém. Většina wagyu pochází z kříženců, kříží se hlavně s aberdeen angusem, ten je taky černý a má výrazné mramorování. Je velmi obtížné zjistit, jaký vlastně je podíl krve wagyou a anguse. Pro dodavatele je samozřejmě výhodné prodávat křížence, a to nejen v první generaci. Zákazník tak může platit vysokou cenu místo za wagyu za křížence, čili výrazně nižší kvalitu za stejné peníze.

Aby se tomu zabránilo, a zákazník se mohl lépe orientovat, existuje třídění wagyu, podle mramorování, barvy, jemnosti.

Je japonská a americká stupnice, pro zjednodušení se používá stupnice A1- A5, kdy A1 je nejnižší kvalita, A5 nejvyšší, Japonci uvnitř kvality A rozlišují další stupnici od 8 do 12.

Kvalitu od A3 nahoru dosahují při správném skorování jen čistokrevné kusy wagyu.

Abychom to celé zjednodušili pro Vás i pro nás, nabízíme jen nejvyšší kvalitu A5.

Minimální cena objednávky je 500 Kč.