Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Losos s avokádem

Pečený losos přelitý omáčkou z avokáda.

Na 4 porce potřebujeme:

  • 4 porce lososa po 100 g
  • 17g rozehřátého másla
  • sůl a pepř
  • 4 snítky estragonu
  • 4 plátky limetky
  • Omáčka z avokáda
  • 1 avokádo, vypeckované, oloupané
  • 80 ml bílého jogurtu

Nastrouhaná kůra a šťáva z ½ limetky nebo citronu

Potřeme máslem 4 velké čtverce pečícího papíru. Na každý položíme 1 porci lososa, osolíme, opepříme, navrch položíme snítky estragonu a plátek limetky. Lososa  papírem dobře obalíme a dáme do zapékací mísy. Pečeme 25 minut v předehřáté troubě při 150´C až je ryba dobře propečená. Mezitím připravíme omáčku z avokáda: do mixeru dáme dužinu z 0,5 avokáda, jogurt, kůru a šťávu z limetky, podle chutí sůl, pepř a vše dohladka rozmixujeme. Pak přidáme na kostičky nakrájené druhou půlku avokáda.

Fólii sejmeme a plátky lososa dáme na ohřáté talíře. Podáváme s omáčkou z avokáda.