Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Losos s avokádem
Pečený losos přelitý omáčkou z avokáda.
Na 4 porce potřebujeme:
- 4 porce lososa po 100 g
- 17g rozehřátého másla
- sůl a pepř
- 4 snítky estragonu
- 4 plátky limetky
- Omáčka z avokáda
- 1 avokádo, vypeckované, oloupané
- 80 ml bílého jogurtu
Nastrouhaná kůra a šťáva z ½ limetky nebo citronu
Potřeme máslem 4 velké čtverce pečícího papíru. Na každý položíme 1 porci lososa, osolíme, opepříme, navrch položíme snítky estragonu a plátek limetky. Lososa papírem dobře obalíme a dáme do zapékací mísy. Pečeme 25 minut v předehřáté troubě při 150´C až je ryba dobře propečená. Mezitím připravíme omáčku z avokáda: do mixeru dáme dužinu z 0,5 avokáda, jogurt, kůru a šťávu z limetky, podle chutí sůl, pepř a vše dohladka rozmixujeme. Pak přidáme na kostičky nakrájené druhou půlku avokáda.
Fólii sejmeme a plátky lososa dáme na ohřáté talíře. Podáváme s omáčkou z avokáda.