Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr newsletteru
Losos se špenátem
Losos podávaný se špenátem.
- 4 porce lososa po 100g
- sůl a pepř
- 8,0 g másla
- stočená kolečka citronu na ozdobení
- dušený špenát
- 300g špenátu, nakrájeného na drobno
- 4 jarní cibule, nakrájené na kolečka
- 1/2 stroužku utřeného česneku
- 2 polévková lžíce citronové šťávy
- 1/2 kávová lžička hrubší (kremžské) hořčice
Plátky lososa osolíme, opepříme a lehce potřeme máslem.
5-6 minut je po obou stranách grilujeme ve vzdálenosti 7 cm pod horkým grilem,nebo pečeme 15-20 minut v troubě na 160 °C .
Mezitím připravíme špenát: na pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, česnek a za stálého mícháni osmahneme. Přidáme citronovou šťávu, hořčici, špenát a dusíme ještě asi 8 minut. Podle chuti osolíme a opepříme.
Lososa ozdobíme stočenými plátky citronu a podáváme spolu se špenátem.