Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr newsletteru

Losos se špenátem

Losos podávaný se špenátem.

  • 4 porce lososa po 100g
  • sůl a pepř
  • 8,0 g másla
  • stočená kolečka citronu na ozdobení
  • dušený špenát
  • 300g špenátu, nakrájeného na drobno
  • 4 jarní cibule, nakrájené na kolečka
  • 1/2 stroužku utřeného česneku
  • 2 polévková lžíce citronové šťávy
  • 1/2 kávová lžička hrubší (kremžské) hořčice

Plátky lososa osolíme, opepříme a lehce potřeme máslem.

5-6 minut je po obou stranách grilujeme ve vzdálenosti 7 cm pod horkým grilem,nebo pečeme 15-20 minut v troubě na 160 °C .

Mezitím připravíme špenát: na pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, česnek a za stálého mícháni osmahneme. Přidáme citronovou šťávu, hořčici, špenát a dusíme ještě asi 8 minut. Podle chuti osolíme a opepříme.

Lososa ozdobíme stočenými plátky citronu a podáváme spolu se špenátem.