Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr newsletteru

Treska obecná steak s kůží 300g

7F

Treska obecná steak s kůží 300g

Treska obecná (Gadus morhua) – špičková bílá ryba s jemným, křehkým masem a vynikající chutí. Jemné maso tresky obecné se odlupuje v typických vrstvách. Treska obecná poskytuje skutečně jedinečný kulinářský zážitek. Surovina je ihned po odlovu na moři zpracována a hluboce zamrazena, aby si zachovala čerstvost. Treska je výborným zdrojem omega-3 nenasycených mastných kyselin.. Země původu Grónsko. 1kus o přibližné hmotnosti 300 - 350g. Více...

Skladem

-23 %
259⁰⁰ Kč
199⁰⁰ Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

863,33 Kč/kg, po slevě 663,33 Kč/kg (s DPH)

Potřebujete poradit?

+420 776 223 942

Pracovní dny 8–16 hod.

bonfood@bonfood.cz

Odpovídáme do 24 hodin

Ověřeno zákazníky, zlatá pečeť Heureka.cz

Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba

Certifikovaná výroba na ryby a maso

mořské ryby prémiové kvality

Šokově zmrazené ihned po odlovu

vyzrálé hovězí z naší farmy

Skot z pastevního chovu

98 % zákazníků doporučuje

„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“

bezpečné doručení

Garantujeme udržení transportních teplot

rodinná firma

Na trhu jsme přes 30 let

Treska obecná – prémiové steaky (Gadus morhua)

Excelentní bílá ryba s jemným masem a výjimečnou chutí.

Treska obecná patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější mořské ryby díky svému křehkému, dokonale bílému masu a všestrannému využití v kuchyni. Naše surovina je zpracována přímo na moři ihned po odlovu a následně hluboce zamrazena, aby byla zachována její maximální čerstvost, výživová hodnota i přírodní struktura.

 Proč si vybrat tuto tresku?

  • Top kvalita – rychlé zpracování po odlovu, zachovaná čerstvost

  • Jemné, bílé a pevné maso vhodné pro všechny typy úprav

  • Vysoký obsah omega-3 mastných kyselin

Doporučené použití

Pečení, grilování, smažení, úprava na páře či příprava tradičních rybích pokrmů. Treska je ideální i pro lehkou a zdravou kuchyni.

Ryby a výrobky z nich, histaminová intolerance - kopr.

Treska obecná je královnou mezi rybami. Jemné, bílé maso a přitom pevná struktura. Doporučujeme úpravu na páře nebo krátce na pánvi, pouze dvě minuty na každé straně, potom minutu pod pokličkou a hotovo.Je možné steaky i obalovat, doporučujeme ale těstíčko, s přídavkem prášku do pečiva. Steaky je nutné před použitím rozmrazit, nejlépe přes noc v ledničce. 

Náš tip:

Večer před přípravou dejte zmražený steak z tresky do lednice, ideálně přikrytý fresh folií a nechte ho při velmi nízké teplotě, 1-2 °C, povolit.

Steak vyndejte z lednice těsně před přípravou, nenechávejte temperovat a osušte papírovou nebo látkovou utěrkou.

Osolte a okořeňte.

Rozpalte suchou pánev na středním plameni, potom nalejte trošku oleje a pánev párkrát nakloňte, aby se olej rozprostřel. Počkejte až se z oleje začne lehce kouřit.

Vložte steak na rozpálenou pánev asi na dvě minuty, potom otočte na další dvě minuty, přidejte máslo a trošku šťávy z citronu, přikryjte pokličkou asi na minutu až dvě, abyste správně propekli i střed. Hotovo.

Podívejte se na video se Susan Odell : https://www.youtube.com/watch?v=gluRaUv88sk

Tento postup se dá prakticky použít při přípravě všech steaků z bílé ryby.

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Vysoký zdroj omega 3 nenasycených kyselin Ano
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Napište vlastní recenzi

souhlas - jiné, excelentní

Naprostý souhlas s tím, co tu uvádějí. Maso je o třídu jinde než z běžné trsky či naprosto drtivé většiny jiných ryb. Recept sedí, dá se ale udělat i i tak, že bez velkého dochucování udělate na oleji podle chuti (cca 2-3 min. po každé straně). Ideální pro toho, kdo má rád přírodní chuť (samozřejmě žádná rybina).
Tohle je opravdový zážitek. Pak stačí jen přidat bramburky s pažitkou polité máslem... :)

Od: Bohumil Herwig | Datum: 01.11.2017 20:58


potvrzuji!

Perfektní chuť, můžu jen potvrdit kvalitu.

Od: jan nepomucky | Datum: 20.03.2018 23:05


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající