Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Rychlý výběr
Odběr newsletteru
Treska obecná steak s kůží 300g
7F
Kvalita ověřená zákazníky
česká výroba
Certifikovaná výroba na ryby a maso
mořské ryby prémiové kvality
Šokově zmrazené ihned po odlovu
vyzrálé hovězí z naší farmy
Skot z pastevního chovu
98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“
bezpečné doručení
Garantujeme udržení transportních teplot
rodinná firma
Na trhu jsme přes 30 let
Treska obecná – prémiové steaky (Gadus morhua)
Excelentní bílá ryba s jemným masem a výjimečnou chutí.
Treska obecná patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější mořské ryby díky svému křehkému, dokonale bílému masu a všestrannému využití v kuchyni. Naše surovina je zpracována přímo na moři ihned po odlovu a následně hluboce zamrazena, aby byla zachována její maximální čerstvost, výživová hodnota i přírodní struktura.
Proč si vybrat tuto tresku?
-
Top kvalita – rychlé zpracování po odlovu, zachovaná čerstvost
-
Jemné, bílé a pevné maso vhodné pro všechny typy úprav
-
Vysoký obsah omega-3 mastných kyselin
Doporučené použití
Pečení, grilování, smažení, úprava na páře či příprava tradičních rybích pokrmů. Treska je ideální i pro lehkou a zdravou kuchyni.
Ryby a výrobky z nich, histaminová intolerance - kopr.
Treska obecná je královnou mezi rybami. Jemné, bílé maso a přitom pevná struktura. Doporučujeme úpravu na páře nebo krátce na pánvi, pouze dvě minuty na každé straně, potom minutu pod pokličkou a hotovo.Je možné steaky i obalovat, doporučujeme ale těstíčko, s přídavkem prášku do pečiva. Steaky je nutné před použitím rozmrazit, nejlépe přes noc v ledničce.
Náš tip:
Večer před přípravou dejte zmražený steak z tresky do lednice, ideálně přikrytý fresh folií a nechte ho při velmi nízké teplotě, 1-2 °C, povolit.
Steak vyndejte z lednice těsně před přípravou, nenechávejte temperovat a osušte papírovou nebo látkovou utěrkou.
Osolte a okořeňte.
Rozpalte suchou pánev na středním plameni, potom nalejte trošku oleje a pánev párkrát nakloňte, aby se olej rozprostřel. Počkejte až se z oleje začne lehce kouřit.
Vložte steak na rozpálenou pánev asi na dvě minuty, potom otočte na další dvě minuty, přidejte máslo a trošku šťávy z citronu, přikryjte pokličkou asi na minutu až dvě, abyste správně propekli i střed. Hotovo.
Podívejte se na video se Susan Odell : https://www.youtube.com/watch?v=gluRaUv88sk
Tento postup se dá prakticky použít při přípravě všech steaků z bílé ryby.
| Bezlepková dieta | Ano |
| Vysoký zdroj omega 3 nenasycených kyselin | Ano |
| Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
| Vhodné pro redukční dietu | Ano |
Naprostý souhlas s tím, co tu uvádějí. Maso je o třídu jinde než z běžné trsky či naprosto drtivé většiny jiných ryb. Recept sedí, dá se ale udělat i i tak, že bez velkého dochucování udělate na oleji podle chuti (cca 2-3 min. po každé straně). Ideální pro toho, kdo má rád přírodní chuť (samozřejmě žádná rybina).
Tohle je opravdový zážitek. Pak stačí jen přidat bramburky s pažitkou polité máslem... :)
Od: Bohumil Herwig | Datum: 01.11.2017 20:58
Perfektní chuť, můžu jen potvrdit kvalitu.
Od: jan nepomucky | Datum: 20.03.2018 23:05
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze