Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Treska po mlynářsku

Treska na másle s petrželovou natí a citrónem.

Na 4 porce potřebujeme:
 
  • 60g hladké mouky
  • sůl, pepř
  • 8 filetů z tresky
  • 100g másla
  • 1 polévková lžíce
  • nasekané petrželové natě
  • šťáva z ½ citronu
  • stočená kolečka citronu a snítky
  • petrželové natě na ozdobení
Na talíř nasypeme mouku, osolíme ji a opepříme. Porce ryby v ní obalíme, přebytečnou mouku oklepeme.
 
Na velké pánvi rozehřejeme polovinu másla. Když začne pěnit, přidáme porce ryby a z každé strany je dobře opečeme. Je důležité, aby se dobře propekly. Po opečení je uchováme v teple.
 
Pánev vytřeme papírovými ubrousky. Zbylé máslo zprudka zahříváme, až začne zlátnout. Přimícháme petrželovou nať, citronovou šťávu a směsí přelijeme ryby. Ihned podáváme, zdobíme stočenými kolečky citronu a petrželovou natí.