7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Tuňák s pikantní fenyklovou a rajčatovou přílohou

Tuňák s pikantní fenyklovou a rajčatovou přílohou

Na 4 porce potřebujeme:

  • 4 porce
  • 4 polévkové lžíce olivového oleje
  • šťáva z ½ citronu
  • 3 utřené stroužky česneku
  • ½ lžičky provensálského koření
  • 4 plátky tuňáka po 175g,
  • Asi 2,5cm silné
  • sůl a pepř
  • řezy limetky a snítky kopru na ozdobení

Pikantní fenyklová a rajčatová příloha

  • 1 malá hlíza fenyklu
  • 2 rajčata oloupaná, zbavená semen a nakrájená na kostičky
  • 2 polévkové lžíci olivového oleje
  • 1 polévková lžíce citronové šťávy
  • 1 polévková lžíce tmavé olivové pasty
  • 1 utřený stroužek česneku

Ve velké míse smícháme olivový olej, česnek a provensálské koření. Přidáme plátky tuňáka a obracíme je, aby se zálivkou pokryly. Přikryjeme je a necháme asi

1 hodinu v chladničce marinovat, občas je obrátíme.

Připravíme přílohu: v míse dobře promícháme na nudličky nakrájený fenykl, rajčata, olivový olej, citronové šťávu, olivovou pastu a česnek. Plátky tuňáka vyjmeme z marinády, marinádu odložíme stranou. Tuňáka z každé strany 3-4 minuty grilujeme ve vzdálenosti 7cm pod horkým grilem, jednou či dvakrát potřeme marinádou.

Plátky tuňáka podle chuti osolíme a opepříme a zalijeme zeleninovou přílohou. Ozdobíme řezy limetky a koprem. Ihned podáváme.