Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Aljašská treska s chřestem
Na 4 porce potřebujeme:
- 800g aljašské tresky
- 400g chřestu
- zámecké brambory
- citrónovou trávu
- olivový olej
- sůl
Chřest důkladně omyjeme a ořízneme dřevnatou část stonku, poté chřest rozřízneme napůl po délce a orestujeme na olivovém oleji (asi 4 minuty), na závěr osolíme a opepříme. Aljašskou tresku (není nutné rozmražovat) osolíme a připravíme na páře, k filé přidáme citronovou trávu, která rybu krásně ovoní. Tresce stačí velmi krátká doba přípravy (cca 10minut). Jako přílohu doporučujeme vařené zámecké brambory s oříškem másla.