7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

 Sous vide

V  této kategorii jsou produkty vakuově balené, protože jsou vařené ve vakuu,jsou sterilizované, tzn,je možné je uchovávat v pokojové teplotě,ale samozřejmě pro delší trvanlivost je lepší chladnička.

Doprava- pokud si objednáte pouze produkty,které nevyžadují chladírenský režim, tj sous vide nebo konzervy, naskočí Vám automaticky doprava GLS, odesílámenásledující pracovní den,  viz  doprava detaily

Produkty jsou plně tepelně upravené,  je potřeba jen prohřát, ve vodní lázní v sáčku nebo po vyjmutí ze sáčku v troubě nebo mikrovlnce. Návod najdete na každém z produktů, nabídku budeme rychle rozšiřovat.

Sous vide znamená ve vakuu. V minulém století se rozšiřovala hlavně v luxusních restauracích, dnes se rozšiřuje i v domácnostech, trochu problém je, že potřebujete speciální vybavení a stejně některé produkty budete obtížně přípravovat. V domácnostech vcelku snadno zajistíte vakuování produktu, trochu problém už je dodržení teploty při vaření a největší problém je nakládání, solení a marinování některých produktů. To může vyžadovat několik dní.

Sous vide je metoda pomalého vaření ve vakuových sáčcích, při teplotách 55 -75 stupňů, až 24 hodin. Produkty mají zcela výjímečnou chuť a konzistenci, snad srovnatelnou s konfitováním.

Metoda zachovává nutriční hodnotu, produkty jsou díky vakuovému balení šťavnatější. Pro zákazníka je to rychlá, jednoduchá příprava.

Tuto kategorii budeme postupně rychle rozšiřovat, začínáme na produktech typu vepřové koleno, hovězí a vepřová žebra, postupně se dočkáte kuřat, kachen, gulášů, svíčkové a samozřejmě produktů z hovězího z našeho vlastního chovu.

Sami jsme byli překvapení, jak ohromný rozdíl je mezi běžnou kuchyňskou úpravou a metodou sous vide. 

Přejeme Vám dobrou chuť.