Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Hovězí žebro sous vide 750 g

1105F

Hovězí žebro sous vide 750 g

Objevte mistrovské hovězí žebro sous vide z irského Angusu. Neuvěřitelně šťavnaté díky pomalému vaření zaručuje výjimečnou chuť. Snadná příprava za pár minut. Dlouhá trvanlivost a luxusní domácí stolování na dosah kdykoliv. Produkt je vážený, skutečná hmotnost bude zadána do objednávky až při expedici.

není skladem

499⁰⁰ Kč včetně DPH

665,33 Kč/kg (s DPH)

Potřebujete poradit?

+420 776 223 942

Pracovní dny 8–16 hod.

bonfood@bonfood.cz

Odpovídáme do 24 hodin

Ověřeno zákazníky, zlatá pečeť Heureka.cz

Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba

Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality

Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy

V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje

„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení

Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma

V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.

Ochutnejte dokonalost: Hovězí žebro sous vide

Pokrm, který vás přenese do nejlepší restaurace přímo u vás doma. Seznamte se s naším hovězím žebrem sous vide – mistrovským dílem, které překračuje hranice běžného vaření. Tento produkt je klíčem k nezapomenutelnému kulinářskému zážitku, a to bez potřeby strávit hodiny v kuchyni.

1. Špičková kvalita masa:Základem je irský Angus, proslulý svou jemností a bohatou chutí. Žebro je pečlivě vybráno, aby splnilo i ty nejvyšší nároky.

2. Výjimečná chuť a konzistence:Metoda sous vide, což doslova znamená "ve vakuu", vám přináší delikatesu neporovnatelnou s běžně připravovaným masem. Díky pomalému vaření při nižších teplotách (55-75°C) po dobu až 24 hodin, zůstává maso neuvěřitelně šťavnaté a plné chutí, které vás ohromí při každém soustu.

3. Snadná a rychlá příprava:Zapomeňte na zdlouhavé přípravy a komplikované recepty. Naše hovězí žebro je již plně tepelně upravené. Stačí jej pouze prohřát – ve vodní lázní, v troubě nebo dokonce v mikrovlnce. Dokonalá večeře je otázkou několika málo minut.

4. Dlouhá trvanlivost:Díky vakuovému balení, které nejen chrání chuť a šťavnatost, ale také zajišťuje dlouhou trvanlivost až tři měsíce, máte tento gurmánský zážitek vždy po ruce, kdykoliv na něj dostanete chuť. S naším produktem nepotřebujete žádné speciální vybavení ani zkušenosti. Vše, co je třeba udělat, je prohřát maso, a to zvládne každý.

Nebudeme tvrdit, že jde o náhradu za návštěvu restaurace, ale o nový standard pro domácí stolování. Hovězí žebro sous vide je perfektní volbou pro slavnostní večeře, romantické večery i rychlé, ale výjimečné obědy.

Složení: hovězí žebro 97%, rychlosůl - stabilizátor: dusitan sodný, směs koření.

Napište vlastní recenzi

řeknu vám...

řeknu vám, ač sous vide znám a nikdy mě moc nebralo, že tohle je vskutku vynikající.
možná to sice trochu bylo i tím, že nemám podmínky abych si hovězí žebro (hodně pomalu) připravil doma, ale byli jsme na to dva a názor byl jednoznačný!
výborný počin
bohouš herwig

Od: Bohumil Herwig | Datum: 13.05.2024 16:41


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající