7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Hovězí žebro sous vide 0,8 kg

1105F

Hovězí žebro sous vide 0,8 kg

Hovězí žebro, plně tepelně zpracované, trvanlivost 90 dní v chladničce. Ideální příprava je vložit bez sáčku do trouby vyhřáté na 180 °C na asi 20 minut, nebo prohřát v sáčku ve vodní lázni max 80 stupňů, případně v mikrovlnné troubě. Produkt je vážený, skutečná hmotnost bude zadána do objednávky až při expedici.

není skladem

329 Kč včetně DPH

411,25 Kč/kg (s DPH)

Složení: hovězí žebro 97%, rychlosůl - stabilizátor: dusitan sodný, směs koření.

Hovězí žebro, irský angus.

V  této kategorii jsou produkty vakuově balené, chlazené, určené pro uchovávání v chladničce, s dlouhou trvanlivostí, až tři měsíce. 

Produkty jsou plně tepelně upravené, v podstatě je potřeba jen prohřát, ve vodní lázní v sáčku nebo po vyjmutí ze sáčku v troubě nebo mikrovlnce. Návod najdete na každém z produktů, nabídku budeme rychle rozšiřovat.

Sous vide znamená ve vakuu. V minulém století se rozšiřovala hlavně v luxusních restauracích, dnes se rozšiřuje i v domácnostech, trochu problém je, že potřebujete speciální vybavení a stejně některé produkty budete obtížně přípravovat. V domácnostech vcelku snadno zajistíte vakuování produktu, trochu problém už je dodržení teploty při vaření a největší problém je nakládání, solení a marinování některých produktů. To může vyžadovat několik dní.

Sous vide je metoda pomalého vaření ve vakuových sáčcích, při teplotách 55 - 75 stupňů, až 24 hodin. Produkty mají zcela výjímečnou chuť a konzistenci, snad srovnatelnou s konfitováním.

Metoda zachovává nutriční hodnotu, produkty jsou díky vakuovému balení šťavnatější. Pro zákazníka je to rychlá, jednoduchá příprava.

Tuto kategorii budeme postupně rychle rozšiřovat, začínáme na produktech typu vepřové koleno, hovězí a vepřová žebra, postupně se dočkáte kuřat, kachen, gulášů, svíčkové a samozřejmě produktů z hovězího z našeho vlastního chovu.

Sami jsme byli překvapení, jak ohromný rozdíl je mezi běžnou kuchyňskou úpravou a metodou sous vide. 

Přejeme Vám dobrou chuť.

Napište vlastní recenzi

řeknu vám...

řeknu vám, ač sous vide znám a nikdy mě moc nebralo, že tohle je vskutku vynikající.
možná to sice trochu bylo i tím, že nemám podmínky abych si hovězí žebro (hodně pomalu) připravil doma, ale byli jsme na to dva a názor byl jednoznačný!
výborný počin
bohouš herwig

Od: Bohumil Herwig | Datum: 13.05.2024 16:41


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající