Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Kachna půlka sous vide 1,2 kg
1114F
Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba
Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality
Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy
V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení
Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma
V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.
Složení: kachna 97%, jedlá sůl, dextróza,škrobový sirup, aroma,glukózový sirup,kvasničný extrakt, extrakty koření,sušenázelenina (cibule, česnek), koření (kmín,pepř černý), protispékavá látka: oxid křemičitý.
V této kategorii jsou produkty vakuově balené, chlazené, určené pro uchovávání v chladničce, s dlouhou trvanlivostí, až tři měsíce.
Produkty jsou plně tepelně upravené, v podstatě je potřeba jen prohřát, ve vodní lázní v sáčku nebo po vyjmutí ze sáčku v troubě nebo mikrovlnce. Návod najdete na každém z produktů, nabídku budeme rychle rozšiřovat.
Sous vide znamená ve vakuu. V minulém století se rozšiřovala hlavně v luxusních restauracích, dnes se rozšiřuje i v domácnostech, trochu problém je, že potřebujete speciální vybavení a stejně některé produkty budete obtížně přípravovat. V domácnostech vcelku snadno zajistíte vakuování produktu, trochu problém už je dodržení teploty při vaření a největší problém je nakládání, solení a marinování některých produktů. To může vyžadovat několik dní.
Sous vide je metoda pomalého vaření ve vakuových sáčcích, při teplotách 55-75 stupňů, až 24 hodin. Produkty mají zcela výjímečnou chuť a konzistenci, snad srovnatelnou s konfitováním.
Metoda zachovává nutriční hodnotu, produkty jsou díky vakuovému balení šťavnatější. Pro zákazníka je to rychlá, jednoduchá příprava.
Tuto kategorii budeme postupně rychle rozšiřovat, začínáme na produktech typu vepřové koleno, hovězí a vepřová žebra, postupně se dočkáte kuřat, kachen, gulášů, svíčkové a samozřejmě produktů z hovězího z našeho vlastního chovu.
Sami jsme byli překvapení, jak ohromný rozdíl je mezi běžnou kuchyňskou úpravou a metodou sous vide.
Přejeme Vám dobrou chuť.
tak tohle jsem věnoval kamarádovi a hlavně jeho mamince aby to také ochutnala sous vide, takže předávám zprostředkovaně:
"bylo to výtečné a sknedlíčkem a červeným zelím - děkujeme Bohouši" :)
Od: Bohumil Herwig | Datum: 13.05.2024 16:43
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze