Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr newsletteru
Španělský ptáček sous vide 500g
1174F
Kvalita ověřená zákazníky
česká výroba
Certifikovaná výroba na ryby a maso
mořské ryby prémiové kvality
Šokově zmrazené ihned po odlovu
vyzrálé hovězí z naší farmy
Skot z pastevního chovu
98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“
bezpečné doručení
Garantujeme udržení transportních teplot
rodinná firma
Na trhu jsme přes 30 let
Složení: hovězí roštěnec, vařené vejce, párky (vepřové maso 70%, hovězí maso 25%, pitná voda, dusitanová solící směs (99,5%jedlá sůl,
stabilizátor: 0,5% dusitan sodný), sterilovaná okurka, slanina (vepřový bok), cibule, pšeničná mouka, jedlá sůl, cukr, plnotučná hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, sůl, kurkuma), pepř černý mletý, karamelizovaný cukrový sirup, maltodextrin, česnek.
Hovězí maso, z naší farmy..
V této kategorii jsou produkty vakuově balené, chlazené, určené pro uchovávání v chladničce, s dlouhou trvanlivostí, až tři měsíce. Protože potřebují chladírenský režim, lze je zatím objednávat jen naší dopravou.
Produkty jsou plně tepelně upravené, v podstatě je potřeba jen prohřát, ve vodní lázní v sáčku nebo po vyjmutí ze sáčku v troubě nebo mikrovlnce. Návod najdete na každém z produktů, nabídku budeme rychle rozšiřovat.
Sous vide znamená ve vakuu. V minulém století se rozšiřovala hlavně v luxusních restauracích, dnes se rozšiřuje i v domácnostech, trochu problém je, že potřebujete speciální vybavení a stejně některé produkty budete obtížně přípravovat. V domácnostech vcelku snadno zajistíte vakuování produktu, trochu problém už je dodržení teploty při vaření a největší problém je nakládání, solení a marinování některých produktů. To může vyžadovat několik dní.
Sous vide je metoda pomalého vaření ve vakuových sáčcích, při teplotách 55 - 75 stupňů, až 24 hodin. Produkty mají zcela výjímečnou chuť a konzistenci, snad srovnatelnou s konfitováním.
Metoda zachovává nutriční hodnotu, produkty jsou díky vakuovému balení šťavnatější. Pro zákazníka je to rychlá, jednoduchá příprava.
Tuto kategorii budeme postupně rychle rozšiřovat, začínáme na produktech typu vepřové koleno, hovězí a vepřová žebra, postupně se dočkáte kuřat, kachen, gulášů, svíčkové a samozřejmě produktů z hovězího z našeho vlastního chovu.
Sami jsme byli překvapení, jak ohromný rozdíl je mezi běžnou kuchyňskou úpravou a metodou sous vide.
Přejeme Vám dobrou chuť.
Španělské ptáčky miluji a normálně si je dělám sám, ale je s tím dost práce, tak jsem na zkoušku vzal tyto. Jsou vynikající, poctivé suroviny, kvalitní maso, spousta omáčky, přesně jak to mám rád. Poctivě svázané provázkem kolem dokola. Dvě obrovské porce, rodině dietářů vystačí i pro čtyři. Třešničkou na dortu je, že v lednici vydrží několik měsíců.
Od: Jiří Vašek | Datum: 26.07.2024 14:23
Dali jsme i na hodnocení a musíme souhlasit. Ptáček je opravdu kvalitní a omáčky hodně. Pro nás byl moc dobře dochucený. Jen pro jedlíky masa doporučuji 2 ks ptáčka.
Od: Dana Simonidesová | Datum: 19.02.2025 13:40
Díky byly výborné, 10 lidí si pošmáklo, všichni chválili. Omáčky bylo hodně a byla úžasná, škoda jen že všechny porce masa nejsou cca 200 g. protože jsme obdrželi i porci 150 g a pro chlapy bohužel je toho málo. Mohu jen doporučit.
Od: Renata Jurzykowska | Datum: 07.05.2025 18:41
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze