7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Vepřová Plec sous vide 1bal (cca 1,2 kg)

1106F

Vepřová Plec sous vide 1bal (cca 1,2 kg)

Vepřová plec, plně tepelně zpracovaná, trvanlivost 90 dní v chladničce. Ideální příprava je nařezat na plátky a dát vyhřáté na 180 °C na asi 10 minut. Produkt je vážený, skutečná hmotnost bude zadána do objednávky až při expedici.

217 je skladem

-15 %
350 Kč
299 Kč včetně DPH

291,67 Kč/kg, po slevě 249,17 Kč/kg (s DPH)

Složení: vepřová plec 97%, rychlosůl - stabilizátor: dusitan sodný, směs koření.

V  této kategorii jsou produkty vakuově balené, chlazené, určené pro uchovávání v chladničce, s dlouhou trvanlivostí, až tři měsíce. Protože potřebují chladírenský režim, lze je zatím objednávat jen naší dopravou.

Produkty jsou plně tepelně upravené, v podstatě je potřeba jen prohřát, ve vodní lázní v sáčku nebo po vyjmutí ze sáčku v troubě nebo mikrovlnce. Návod najdete na každém z produktů, nabídku budeme rychle rozšiřovat.

Sous vide znamená ve vakuu. V minulém století se rozšiřovala hlavně v luxusních restauracích, dnes se rozšiřuje i v domácnostech, trochu problém je, že potřebujete speciální vybavení a stejně některé produkty budete obtížně přípravovat. V domácnostech vcelku snadno zajistíte vakuování produktu, trochu problém už je dodržení teploty při vaření a největší problém je nakládání, solení a marinování některých produktů. To může vyžadovat několik dní.

Sous vide je metoda pomalého vaření ve vakuových sáčcích, při teplotách 55-75 stupňů, až 24 hodin. Produkty mají zcela výjímečnou chuť a konzistenci, snad srovnatelnou s konfitováním.

Metoda zachovává nutriční hodnotu, produkty jsou díky vakuovému balení šťavnatější. Pro zákazníka je to rychlá, jednoduchá příprava.

Tuto kategorii budeme postupně rychle rozšiřovat, začínáme na produktech typu vepřové koleno, hovězí a vepřová žebra, postupně se dočkáte kuřat, kachen, gulášů, svíčkové a samozřejmě produktů z hovězího z našeho vlastního chovu.

Sami jsme byli překvapení, jak ohromný rozdíl je mezi běžnou kuchyňskou úpravou a metodou sous vide. 

Přejeme Vám dobrou chuť.

Napište vlastní recenzi

krkovička

výborná krkovička, velmi dobré masíčko, šťavnatá

Od: Iva slováková | Datum: 26.02.2024 16:40


Chuťově dobrá, jen moc slaná

Šťavnatý, měkký, po rozehřátí v troubě krásně vypadající a přesně tak akorát měkký kus krkovice. Jen ta sůl - mohlo ji být opravdu použito o dost méně, celá rodina jsme měli v ústech ještě nějakou dobu po obědě stále slanou chuť. Slané bylo maso uvnitř i šťáva kolem něj.
Je škoda, že při přípravě bylo použito tak moc soli, jinak bych dal určitě 5 hvězdiček.

Od: Roman Honěk | Datum: 04.03.2024 15:22


Pečená krkovička

Krásně se rozpadající a skvěle vonící kus masa, který na hostinu nebo rychlou večeři rozhodně neurazí.
Hned při prvním zakrojení sem si vybavil, jak z toho udělám trhané maso do bulky či burgeru a nápadu jsem se nezbavil ani po dojezení. Za mě chuťově není vyloženě výrazné (spíše decentní). Chce to omáčku, která tomu dodá ten "Mňam" efekt s harmonií chutí.

Každopádně za mě velmi krásná dvojka a moc děkuji za zážitek a brzy opět objednám.

Od: Martin Otáhal | Datum: 07.03.2024 19:50


Extrémně přesolené

Maso je měkké, na pohled pěkné a bylo by výborné, ale bohužel je přesolené na hranici poživatelnosti. Skoro se to nedá jíst.

Od: Petr Staníček | Datum: 11.03.2024 18:43


tato várka se nepovedla - přesolené

Bohužel ani nevím jak samotné maso chutnalo, protože jedině co to přebylo byla obrovská slanost. Většinu krkovice jsme museli vyhodit, nedalo se to jíst.

Od: Vojtech Hemala | Datum: 19.03.2024 15:37


Strašně slané

Maso vypadalo výborně, ale po prvním ochutnání vše přebilo neskutečné množství soli. Naše rodina navíc solí málo, takže pro nás téměř nepoživatelné.

Od: Ivana Jiroutová | Datum: 13.05.2024 9:31


Plec

Nebyla to plec, ale krkovička. Velmi, velmi přesolené a nepoživatelné.

Od: Zdeňka Pechová | Datum: 09.06.2024 15:49


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající