Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Angus flank steak celý 1 ks - 0,6 kg
543F
Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba
Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality
Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy
V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení
Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma
V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.
Hovězí flank Steak - Luxus na Vašem talíři
Dokonalá harmonie chuti a textury, která se Vám rozplyne na jazyku. To je náš hovězí flank steak, výjimečný kousek masa, jenž přináší kulinářské umění z úrodných irských pastvin přímo k Vám domů.
Irské dědictví a dokonalost:Naše volba irského hovězího není náhodná. Země s bohatou tradicí chovu dobytka nabízí jedny z nejlepších podmínek pro růst a vývoj výjimečně kvalitního masa. Vybrali jsme plemeno Aberdeen Angus, známé pro svou jemnost a bohatou chuť, abychom zajistili, že každý kus přináší to nejlepší z irské přírody.
Zrání a technologie:Proces, kdy maso zraje ve vakuu při ideální teplotě 1 °C několik týdnů. Tento čas umožňuje enzymům přirozeně rozkládat svalová vlákna, což vede k neuvěřitelné měkkosti a intenzivní chuti. Když dosáhne svého vrcholu, proces zrání zastavíme šokovým zmrazením dusíkem. Tímto způsobem uchováváme nejen kvalitu, ale i autentičnost čerstvého masa po dlouhou dobu. Po rozmražení nepoznáte rozdíl od chlazeného - to je naše záruka.
Pohodlí a kvalita po ruce:Máte kdykoli po ruce steak v restaurační kvalitě, který stačí vyndat z mrazáku den před plánovaným grilováním. Bez stresu, bez zbytečných komplikací. Jednoduše nechte maso přes noc povolit v sáčku v lednici, před přípravou ho nechte odležet v pokojové teplotě. Připravte si pánvičku, osolte, opepřete a během pár minut je hotovo.
Snadná příprava, jistý výsledek:Příprava steaků může znít jako umění, ale s naším flank steakem je to jednoduché. Kvalita masa tvoří 90% úspěchu - zbytek je jen o tom správně rozpálit pánev. S naším masem nemůžete udělat chybu. Stačí cca 5 minut na každé straně.
Proč vybrat náš flank steak?
- Nejvyšší kvalita: Od plemene až po technologii zmrazení.
- Jednoduchost: Bez složitostí, jen několik kroků k dokonalému steaku.
- Dlouhá trvanlivost: Díky zamrazení si zachová čerstvost i několik měsíců.
- Garance spokojenosti: Věříme v kvalitu námi nabízeného masa a ručíme za něj.
Bezlepková dieta | Ano |
Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
Vhodné pro redukční dietu | Ano |
Dělala jsem podle zde doporučeného receptu, jen o minutku déle, a musím říct, že tak vynikající steak jsem snad ještě nejedla. Chuťově vůbec není poznat, že maso bylo zmrazené.
Od: Olga Dýbová | Datum: 14.04.2019 13:41
Tak včera zkouška na grilu a to byla opravdu velká paráda.Máso krásně vláčné,žádná žvýkačka,všichni si opravdu pochvalovali.Mohu jen doporučit.V tomto obchodě jsem ještě nenašel nic co bych mohlu vytknout.
Od: Milan Adamu | Datum: 12.05.2019 7:26
Výborné maso,kupujeme často a opravdu pokaždé luxusní výsledek!
Od: Radek Brožovský | Datum: 28.06.2019 16:24
Rozmrazil jsem podle návodu. Steak vynikající. Musel jsem ho rozříznout na půlky, nevlezl se mi na pánev! :D
Od: Marek Charouz | Datum: 28.08.2019 8:18
Dělali jsme na grilu podle návodu, jen sůl, pepř a 6 minut z každé strany.. a byla to špička, všichni se olizovali :)
Od: Vojtěch John | Datum: 30.08.2019 8:04
Absolutní spokojenost, hrubé jsem to osolila soli, přidala čerstvý zeleny pepř, nechala odpočinout a na rozpalenem ol. oleji orestuji z každé strany cca na 5|6 minut, přidám česnek a oříšek másla... Fantasie!
Od: Hannah Malíčková | Datum: 25.03.2020 13:57
Mohu jen doporučit. Dělala jsem dle uvedeného postupu akorát z každé strany o trochu kratší dobu dle výšky masa a musím říct, že jsme si opravdu pochutnali. Maso je křehké a chuťově vynikající! Určitě nakoupím znovu.
Od: Gabriela Dvořáková | Datum: 11.07.2020 18:53
Opravdu stačí udělat podle návodu a není co zkazit, maso bylo nádherně šťavnaté, měkké. Paráda.
Od: Wagnerová Katka | Datum: 27.10.2020 9:00
Nikdy jsem nejedla tak výborný steak.Přesně podle návodu, jen jsem přidala pomerančový pepř. Maso křehké, žádná guma.Opravdu moc dobré.
Od: Zdena Kmeťová | Datum: 14.07.2021 13:26
Hned ze začátku se přiznám, že jsem na steaky nikdy moc nebyla. Nějak mě to nikdy neuchvátilo, ale řekla jsem si, že to zkusím znovu. Doporučené přípravy jsem si tu nevšimla, takže jsem nechala maso 30min při pokojové teplotě odpočinout a pak namazala pár kapkami olivového oleje a hodila ho na pánev, ze které se začalo kouřit. Steak byl tenčí než na obrázku ,takže cca 4min na každé straně. Vůbec není třeba přidávat olej.
Pak jsem ho nechala min.5min odpočinout. A úplně jsem ho zapomněla osolit před vložením na pánev, ale posolením poté se vůbec nic nezkazilo.
Naprosto úchvatné, orgazmické, andělé začali zpívat.
Jen fakt škoda, že to člověk nemůže jíst každý den....
Od: Monika Černá | Datum: 23.09.2021 12:23
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze