Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr newsletteru
Hovězí krk 1 kg
102F
Kvalita ověřená zákazníky
česká výroba
Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.
mořské ryby prémiové kvality
Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.
vyzrálé hovězí z naší farmy
V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.
98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz
profesionální doručení
Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.
rodinná firma
V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.
Maso zrálo minimálně 10 dní po porážce ve vakuu při teplotě 0 - 1 °C. Následně bylo zkontrolováno, šokově zmrazeno a vakuově zabaleno. Díky zrání se vlastnosti masa po zmrazení nezmění, naopak zmrazení nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli. Maso je z masného plemene a pochází z naší farmy z Vysočiny, skot byl krmen pouze trávou a senem.
Maso z krku je dost podceňované maso, je to vynikající maso, prorostlejší než třeba zadní. Výborně se hodí na hamburgery, lepší kousky se můžou použít na steaky. Vhodné i jako omáčkové maso, třeba i na libový guláš. Vynikající na pomalé pečení.
Cena je za 1 kg, skutečná cena bude dopočítána podle hmotnosti při expedici.
Dělal jsem z něj hovězí tokáň. Při restování nepustilo ani kapku vody. Jídlo bylo hotové za poloviční dobu ve srovnání s běžným hovězím a chuť byla nesrovnatelně lepší.
Od: Viktor Zeman | Datum: 22.06.2021 20:36
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze