Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Rychlý výběr
Odběr newsletteru
Hovězí krk 1 kg
102F
Kvalita ověřená zákazníky
česká výroba
Certifikovaná výroba na ryby a maso
mořské ryby prémiové kvality
Šokově zmrazené ihned po odlovu
vyzrálé hovězí z naší farmy
Skot z pastevního chovu
98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“
bezpečné doručení
Garantujeme udržení transportních teplot
rodinná firma
Na trhu jsme přes 30 let
Maso zrálo minimálně 10 dní po porážce ve vakuu při teplotě 0 - 1 °C. Následně bylo zkontrolováno, šokově zmrazeno a vakuově zabaleno. Díky zrání se vlastnosti masa po zmrazení nezmění, naopak zmrazení nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli. Maso je z masného plemene a pochází z naší farmy z Vysočiny, skot byl krmen pouze trávou a senem.
Maso z krku je dost podceňované maso, je to vynikající maso, prorostlejší než třeba zadní. Výborně se hodí na hamburgery, lepší kousky se můžou použít na steaky. Vhodné i jako omáčkové maso, třeba i na libový guláš. Vynikající na pomalé pečení.
Cena je za 1 kg, skutečná cena bude dopočítána podle hmotnosti při expedici.
Dělal jsem z něj hovězí tokáň. Při restování nepustilo ani kapku vody. Jídlo bylo hotové za poloviční dobu ve srovnání s běžným hovězím a chuť byla nesrovnatelně lepší.
Od: Viktor Zeman | Datum: 22.06.2021 20:36
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze