Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Flank steak na grilu

Jak připravit rychle a dobře flank steak?

Našli jsme Vám video, je sice v angličtině,ale myslíme, že je pochopitelné pro každého.

Shrnuli jsme pro Vás pár zásad:

  • hodně nasolit a popepřit
  • rozpálit gril na maximum
  • na každé straně grilujte asi dvě minuty
  • nechte potom odpočinout asi 5 minut
  • krájejte přes vlákno na tenké plátky
  • nelze zkazit, dobrou chuť