Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Flank steak na grilu
Jak připravit rychle a dobře flank steak?
Našli jsme Vám video, je sice v angličtině,ale myslíme, že je pochopitelné pro každého.
Shrnuli jsme pro Vás pár zásad:
- hodně nasolit a popepřit
- rozpálit gril na maximum
- na každé straně grilujte asi dvě minuty
- nechte potom odpočinout asi 5 minut
- krájejte přes vlákno na tenké plátky
- nelze zkazit, dobrou chuť