Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr newsletteru

Halibut filet 1 ks – cca 500 g

11F

Halibut filet 1 ks – cca 500 g

Jemný filet z halibuta grónského s máslovou chutí a minimem kostí. Bohatý na omega-3 mastné kyseliny, lovený šetrně v čistých vodách severního Atlantiku. Ideální k pečení, grilování či dušení.Země původu Grónsko. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici. Více...

499⁰⁰ Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

998,00 Kč/kg (s DPH)

Potřebujete poradit?

+420 776 223 942

Pracovní dny 8–16 hod.

bonfood@bonfood.cz

Odpovídáme do 24 hodin

Ověřeno zákazníky, zlatá pečeť Heureka.cz

Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba

Certifikovaná výroba na ryby a maso

mořské ryby prémiové kvality

Šokově zmrazené ihned po odlovu

vyzrálé hovězí z naší farmy

Skot z pastevního chovu

98 % zákazníků doporučuje

„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“

bezpečné doručení

Garantujeme udržení transportních teplot

rodinná firma

Na trhu jsme přes 30 let

Halibut grónský filet – delikatesa ze severního Atlantiku

Halibut grónský (Reinhardtius hippoglossoides, známý také jako Lesser halibut či Schwarzer Heilbutt) patří mezi nejvyhledávanější mořské speciality. Žije v čistých, ledových vodách severního Atlantiku, kde se živí krevetami a menšími rybami. Díky tomu má jeho maso sněhobílou barvu, jemně máslovou, lehce nasládlou chuť a minimum kostí.

Filety jsou bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin, které prospívají srdci i celkovému zdraví. Díky své šťavnatosti a jemnosti jsou ideální na pečení, grilování i dušení.

Halibut pochází z šetrného a ekologického rybolovu společnosti Royal Greenland, která využívá tradiční metodu ručních lovných šňůr. Ihned po vylovení jsou ryby hluboce zmrazeny, aby si zachovaly svou čerstvost, kvalitu i výjimečnou chuť.

✅ Jemné, máslové maso s minimem kostí
✅ Vysoký obsah omega-3 mastných kyselin
✅ Šetrný a udržitelný lov z čistých vod severního Atlantiku


Jednoduchá kuchyňská úprava

Filet z halibuta stačí potřít olivovým olejem, osolit, opepřit a zakápnout citronovou šťávou. Pečte v troubě při 180 °C přibližně 12–15 minut, dokud maso nezbělí a nezměkne. Podávejte s čerstvou zeleninou nebo bramborovým pyré.

Halibut má jemné a přitom pevné, sněhobílé maso. Je poměrně dost tučný, není vhodné ho obalovat do trojobalu.

Hodí se pro pečení, smažení na pánvi, vynikající je uzený.

 Náš tip: Osolte a okořeňte podle chuti nerozmražené filety, položte na pekáč nebo misku z varného skla, podložte pečicím papírem a vložte do trouby, rozpálené na 200 °C na 10-15 minut. Nepodlévejte, nezakrývejte. Po vyjmutí z trouby nechte ještě asi 2-3 minuty dojít.

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Vysoký zdroj omega 3 nenasycených kyselin Ano
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Napište vlastní recenzi

Halibut

Naprosto vynikající ryba, jedinečná chuť, filety bez kostí mohu doporučit i pro děti.

Od: Renata Klasova | Datum: 21.02.2019 16:26


Vynikající ryba

Naprosto jedinečná, a jemná ryba.

Od: Karel Král | Datum: 26.01.2020 14:22


Halibut

Návrat do mládí v Polsku, pouze na grilu, děkuji

Od: Hana Slováková | Datum: 27.03.2020 13:47


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající