7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Hanger steak - veverka cca 700g
563F
Hanger steak neboli veverka, vynikající steaky za velmi příznivou cenu. Baleno po 1 kuse, který má přibližnou hmotnost kolem 700g.
Celá veverka se skládá ze dvou svalů, ty doporučujeme před přípravou od sebe rozříznout a dál už steaky nepůlit.
Maso nechte přes noc povolit v sáčku v lednici a před kuchyňskou úpravou ho vyndejte z lednice a nechte ho odležet aspoň 30 minut v pokojové teplotě. Osolte a opepřete před přípravou, vyzrálé maso ztratilo vodu během zrání. Pokud solíte hotový steak, sůl zůstává na povrchu a chuťově to není ono. Potom můžete grilovat nebo smažit na pánvi s olejem. Doba přípravy asi 7 minut na každé straně (podle výšky steaku).
Maso při zrání ztrácí velké množství vody, při zmražení nedochází ke snížení kvality. Pokud zmrazíme vyzrálé maso dusíkem, po rozmražení ho nepoznáte od chlazeného.
Zmražení dusíkem nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli a uchovat kvalitu po dlouhou dobu. Zákazník má tak pohotově maso na grilování po dobu několika měsíců v neměnné kvalitě, stačí den před grilováním maso vyndat z mrazáku.
Ručíme Vám za výsledek, zapomeňte na čarování okolo steaků, 90% z výsledku závisí na kvalitě masa. Pokud koupíte neodleželé, nevyzrálé maso, nebo maso z části hovězího, které se nehodí na steaky, můžete dělat, cokoliv chcete, ale výsledek bude žalostný. Jediné, co se po Vás požaduje, je správně rozpálit pánev.
Bezlepková dieta | Ano |
Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
Vhodné pro redukční dietu | Ano |
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze