7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Hovězí falešná svíčková 1 kg
75F
Falešná svíčková - kulatá plec, hmotnost cca 1 kg. Maso zrálo 10 dní po porážce ve vakuu při teplotě 0 - 1 °C. Následně bylo zkontrolováno, šokově zmrazeno a vakuově zabaleno. Díky zrání se vlastnosti masa po zmrazení nezmění, naopak zmrazení nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli.
Maso je z masného plemene a pochází z naší farmy z Vysočiny, plemeno Limousine. Pastevní chov.
Hodí se na tatarák, hamburgery, plátky, svíčkovou - cokoliv s výjimkou steaků, protože potřebuje delší tepelnou úpravu než pár minut.
Tento produkt neobsahuje alergeny.
Všechny druhy kuchyňské přípravy běžné pro kuchyňské maso, s výjimkou grilování.
Před úpravou nechte pomalu rozmrazit v ledničce,pokud možno v originálním balení.
Bezlepková dieta | Ano |
Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
Vhodné pro redukční dietu | Ano |
Koupila jsem, nechala rozmrazit, pak zatáhla na přepuštěném másle, zavřela se základem na 4,5 hodiny do pomalého hrnce, druhý den ráno jsem vyndala téměř rozpadající se maso, základ jsem rozmixovala, přilila smetanu, propasírovala, maso nakrájela na plátky a pak už jsem jen sklízela ódy za naprosto luxusní falešnou svíčkovou na smetaně s brusinkami a knedlíkem. Dcera 5 let snědla všechno maso a ještě si přidala. Určitě koupíme znovu.
Od: Eva Muchová | Datum: 25.09.2021 12:26
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze