Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Hovězí flap steak Limousine cca 800g

115F

Hovězí flap steak Limousine cca 800g

Flap steak v kuse, vakuově baleno, přibližná hmotnost balíčku je v rozmezí 700 až 900 g. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici.

3 je skladem

699⁰⁰ Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 5 bodů.

873,75 Kč/kg (s DPH)

Potřebujete poradit?

+420 776 223 942

Pracovní dny 8–16 hod.

bonfood@bonfood.cz

Odpovídáme do 24 hodin

Ověřeno zákazníky, zlatá pečeť Heureka.cz

Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba

Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality

Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy

V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje

„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení

Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma

V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.

Flap steak neboli hovězí pupek, vynikající steaky za velmi příznivou cenu. Maso jsme před šokovým zmražením nechali zrát ve vakuu několik měsíců při teplotě 1 °C.  

Nechte přes noc povolit v sáčku v lednici, před kuchyňskou úpravou vyndejte maso z lednice a nechte ho odležet aspoň 30 minut v pokojové teplotě. Potom můžete  grilovat nebo smažit na pánvi s olejem. Doba přípravy asi 5 minut na každé straně, podle tloušťky steaku.

Plemeno Limousine, český původ. Ručíme Vám za výsledek, zapomeňte na čarování okolo steaků, devadesát procent z výsledku závisí na kvalitě masa. Pokud koupíte neodleželé, nevyzrálé  maso, nebo maso z části hovězího, které se nehodí na steaky, můžete dělat, co chcete, ale výsledek bude žalostný.

Jediné, co se po Vás požaduje, je správně rozpálit pánev.

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Napište vlastní recenzi
  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající