Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Hovězí kosti na vývar 1 kg
236F
Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba
Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality
Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy
V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení
Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma
V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.
Hovězí kosti byly ihned po porážce nařezané na drobnější kusy a následně hluboce zmrazené. Baleno po 1 kg.
Tip na vývar:
Pokud chcete silný a čistý hovězí vývar, postupujte podle následujícího receptu.
Vložte kosti do studené vody a pomalu přiveďte téměř k varu. Voda se nesmí vařit, vyvařili byste ji a museli stále dolévat čistou vodu.
Nechte táhnout vývar minimálně 8 hodin, ideální je celou noc. Pokud správně nastavíte teplotu, nemusíte u toho asistovat.
Vývar bude pravděpodobně zakalený, slijte ho přes síto, ideálně přes utěrku. Tím ho zbavíte hrubých nečistot.
Potom ho nechte vychladnout, nemusí být studený, stačí vlažný. Ušlehejte si z bílku sníh a ten vmíchejte do vývaru. Potom přiveďte vývar bez míchání k varu a nechte probublávat asi 20 minut.
Nemíchat !!!!
Vývar se vyčistí, nečistoty se naváží na sníh, ten se vysráží na povrchu. Opatrně slijte vývar přes plátno, snažte se aby Vám sníh zůstal v hrnci.
Vývar bude dokonale čistý, ale světlý. Pomalu osmahněte do hněda cibulku a zalijte vývarem a nechte zase hodinu táhnout.
Sceďte, osolte a máte vynikající silný, tmavý, zářivý vývar.
Kvalitní kosti s kusy masa. Poprvé byla v balení i silná morková kost, podruhé kousek žebra. Vynikající vývar jsem měla i bez přidání dalšího masa.
Od: Olga Dýbová | Datum: 29.07.2019 13:16
Pěkné kousky na silný vývar.
Od: Yveta Křimská | Datum: 09.08.2020 19:54
VÝBORNÝ VÝBĚR KOSTÍ S MASEM I KOSTÍ S MORKEM.VÝVAR CCA 5L BYL LUXUSNÍ.
Od: Blanka Musilová | Datum: 03.03.2022 18:00
Objednávám již několikátým rokem za stejnou cenu a bez poklesu kvality.
Skvělý mix kostí, morku a zbytku masa na kostích.
Boží vývar.
Od: Jakub Kadlec | Datum: 02.01.2024 19:56
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze