Irské hovězí maso

Irské maso je považováno za nejlepší evropské maso.

Vybíráme pro vás maso z plemene Aberdeen Angus, to je vyhlášené bohatým mramorováním. Nakupujeme je volky nebo býčky.

Nakupujeme jen od jednoho, pečlivě vybraného dodavatele. Maso k nám dorazí asi tak 4-5 po porážce a u nás dozrává podle potřeby až několik týdnů. Potom ho zmrazíme tekutým dusíkem.

Můžete si vybírat podle požadované úpravy.

Flank steak- ideální pro rychlou přípravu na grilu nebo na pánvi.

Falešná svíčková- na omáčky, tatarák.

Maso od kosti nebo kližka- na pomalé pečení.

Ochutnejte výjimečnou kvalitu irského hovězího masa.

Obrázek Angus flank steak   celý 1 ks -0,6 kg

Angus flank steak celý 1 ks -0,6 kg

269 Kč

Po slevě: 229 Kč

-15 %

448,33 Kč/kg, po slevě 381,67 Kč/kg (s DPH)

Irský angus, flank steak celý. Steak je po vyzrání zmrazen a zabalen. Produkt je vážený, ...

Přidat do košíku
Obrázek Angus kližka 1000 g - Irsko

Angus kližka 1000 g - Irsko

299 Kč

299 Kč/kg (s DPH)

Kližka,irský angus, býk nebo volek.Kližka je vážená, konečná cena bude dopočítána podle sk...

Přidat do košíku