7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Jak připravit steak z tresky

Steak z tresky obecné

Večer před přípravou dejte zmražený steak z tresky do lednice, ideálně přikrytý fresh folií a nechte ho povolit. 

  • Pokud jste si od nás koupili steak ve vakuovém balení, vyndejte ho ze sáčku, nebo sáček propíchněte. Vakuum sice poskytuje ochranu mraženým produktům, ale při rozmrzání by podtlak zbytečně vytahoval štávu z ryby.
  • Steak vyndejte z lednice těsně před přípravou, nenechávejte temperovat.
  • Osušte steak papírem nebo utěrkou.
  • Osolte a okořeňte. 
  • Rozpalte suchou pánev na středním plameni, potom nalejte trošku oleje a pánev párkrát nakloňte, aby se olej rozlil. Počkejte až se z oleje začne lehce kouřit. 
  • Vložte steak na rozpálenou pánev asi na dvě minuty, potom otočte na další dvě minuty, přidejte máslo a trošku šťávy z citronu, přikryjte pokličkou asi na minutu až dvě, abyste správně propekli i střed. Hotovo.
  • Stejný postup je při přípravě na grilu, i tam je důležité gril správně rozpálit. Nedoporučujeme grilovat přímo na mřížce, buď steak podložte alobalem, nebo nejlépe grilujte v mřížce určené na grilování ryb. Steaky by se Vám nad přímým ohněm přilepily k roštu a při otáčení byste je potrhali.

Podívejte se na video se Susan Odell : https://www.youtube.com/watch?v=gluRaUv88sk

Tento postup se dá prakticky použít při přípravě všech steaků z bílé ryby.