Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Rychlý výběr
Odběr newsletteru
Losos keta ocasní část 1 kg
197F
Kvalita ověřená zákazníky
česká výroba
Certifikovaná výroba na ryby a maso
mořské ryby prémiové kvality
Šokově zmrazené ihned po odlovu
vyzrálé hovězí z naší farmy
Skot z pastevního chovu
98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“
bezpečné doručení
Garantujeme udržení transportních teplot
rodinná firma
Na trhu jsme přes 30 let
Do těstovin super, když je člověk šikovný, nadělá si i pěkné dvě filety. Kupuji opakovaně.
Od: Veronika Neugebauerová | Datum: 15.03.2017 7:05
byl jsem velmi spokojen s Losos keta ocasní část 1 kg .
Včera jsem usmažil, úplně vykostil (bylo to sice docela pracné, ale 6-ti letá dcera se jinak ryby ani nedotkne...), a udělal tzv. dětské suši. Rodina si moc pochutnala!
Od: Petr Kejla | Datum: 24.03.2017 6:21
...hodně muziky. :) Když se vykostí, jsou z toho dva pěkné kousky masíčka. Za mne spokojenost.
Od: Věra Pencová | Datum: 27.03.2017 8:10
Když se povede, uděláte po vykoštění i dva steaky nebo alespon jeden a je to velmi jednoduché (chce to jen cvik). Zbytek do testovin, lepší kousky jsou výborné i jen tak a la sashimi s kvalitni sojovkou :) Kupuji opakovane
Od: Bohumil Herwig | Datum: 02.10.2017 18:27
Ideální do rizota nebo s kuskusem. Ocasy jsem uvařil, vývar použil na nasaknuti kuskusu, maso obral, po pečlivém vytažení páteře a kořenů ploutví jsme dostali kousky masa absolutně bez kostí! Odpadů bylo ani ne 1/4 objemu, zbytek čisté maso... Škoda, že často není dostupné
Od: Tomáš Dimmer | Datum: 08.07.2019 13:05
Dělám z něj po vykoštění tatarák. Masakr!!! Z kostí a kůží výborná rybí polévka!
Od: Marie Žižková | Datum: 01.12.2020 17:54
Super na domácí uzení, páteř v pohodě oberete a malé kostičky tam vůbec nejsou. Navíc maso po vyuzení zůstává sťavnaté. Škoda, ze není častěji na skladě :)
Od: Jiří Kyselý | Datum: 29.12.2020 10:58
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze