Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Losos terijaki

Losos v marinádě terijaki

  • 4 plátky lososa po 100g
  • 2 na tenká kolečka nakrájené jarní cibule na ozdobení
  • Marináda
  • 2 polévkové lžíce tmavé sojové omáčky
  • 1 polévková lžíce sezamového oleje
  • 1 polévková lžíce japonského rýžového vína nebo sladkého cherry
  • 2 utřené stroužky česneku
  • 1 polévková lžíce cukru krupice
  • Kousek čerstvého kořene zázvoru (1cm), oloupaný a nakrájený

Připravíme marinádu: do misky nalijeme sójovou omáčku, rýžové víno, přidáme česnek, cukr a zázvor. Do marinády vložíme plátky lososa a obracíme je. Přikryjeme a necháme 8 hodin v chladničce marinovat. Potom kousky napícháme na jehlu a 6-8 minut opékáme na roštu na dřevěném uhlí. Během úpravy obracíme a potíráme marinádou.