Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Marlin steak 1000g
500F
Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba
Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality
Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy
V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení
Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma
V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.
1. Nejvyšší kvalita bez kompromisů: Marlin je zpracován bezprostředně po vylovení do loins a šokově zmrazen, čímž je zachována čerstvost a kvalita jako v okamžiku výlovu. Steaky jsou řezány z loins bez jakéhokoliv rozmražení.
2. Pro každou příležitost: Ať už plánujete grilování s přáteli nebo romantickou večeři pro dva marlin steak je tou správnou volbou. Je vhodný pro přípravu na grilu, pánvi, nebo jako luxusní sashimi. Flexibilita přípravy Vám dává volnost experimentovat.
3. Výjimečný chuťový zážitek: Marlin je v Japonsku vysoce ceněn pro svou jedinečnou chuť, která kombinuje jemnost s výrazností. Jeho maso má pevnou strukturu, která se při správné přípravě rozplývá na jazyku, a chuť, která je lahodná a nezapomenutelná.
- Jak dlouho trvá příprava Marlin steaku?
Jeho příprava je rychlá a snadná. Na grilu či pánvi stačí několik minut z každé strany. Jako sashimi je připraven k servírování okamžitě.
- Je nutné steaky nechat před přípravou rozmrazit?
Ano, steaky nechte povolit ideálně v ledničce den před přípravou. Pomalým rozmrazením zachováte maximální čerstvost a chuť.
Vyšetření ABVT (ke stažení zde)
- vyšetření na celkové těkavé dusíkaté báze, které vznikají při rozpadu bílkovin
Normy
Sebastes spp. - rod sebastes - okouni 25mg/100g
Pleuronectidae - platýsovití ( s výjimkou platýze Hippoglossus) 30mg/100g
Salmo salar - losos , Merluciidae - štikozubcovití , Gadidae - treskovité ryby 35mg/100g
Dnes jsme měli prvně Marlina a chuťově je to vynikající ryba. Doporučuji !
Od: Pavel Tkačík | Datum: 17.01.2017 21:35
Bez vody steaky moc.chutne. meli jsme jednu vetsi kost,ale to nevadi. Chutove mi vice chutnal nez tunak
Od: Markéta Adamcová | Datum: 28.06.2019 13:14
Naše oblíbená ryba pro každou příležitost, nechat rozmrazit den předem, nasolit a napepřit (bílý pepř je nejlepší), popř. trochu bylinek, pořádně rozpálit pánev a dát mu z každé strany tak 3-4 minuty, skvělá pevná masová konzistence, jemná ale ne nevýrazná chuť, nakonec máme radši než tuňáka. Ideálně se super jednoduchou, ale děsivě dobrou omáčkou https://www.cuketka.cz/?p=1216 (může být samo i z bílého vína), jídlo na stole do půl hodiny a zážitek sváteční :-)
Od: Michal Aron | Datum: 17.03.2020 14:26
Výborná rybka, ale na mě už maso moc pevné a málo rybí. Doporučuji pro všechny, kterým vadí rybina. Kost ani jedna.
Od: Aneta Habětínková | Datum: 23.08.2020 11:31
Do teď jsem si myslel, že Tuňák je nejlepší ryba, ale po ochutnání Marlina musím říct, že se chuťově Tuňákovi vyrovná a musím uznat, že je to opravdu vyníkající ryba. Dělal jsem na plně rozpáleném grilu 2 a 1/2 minuty z každé strany.
Od: Martin Antalec | Datum: 26.07.2021 10:08
Asi jsem měl smůlu na "páteční" kousek, ale teda nic moc. Už při otevření obalu poměrně silný zápach rybiny (jsem rybář a ryby rád), ze steaku - podkovy, ne jak na obrázku, se v průběhu rozmrazování oddělovaly plátky ledu a vytékala voda zabarvená krví. Osolený a kořeněný kořením na mořské ryby se smažil na pánvi cca 4 min. po každé straně. Chuť blátivě vodová, cítil jsem ji ještě druhý den. Tohle fakt už nikdy více. Losos ze stejné dodávky o.k.
Od: Miroslav Došel | Datum: 08.12.2023 11:03
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze