Jen od nejlepších rybářů


Zmrazeno hned po výlovu


Rodinná farma & zpracování masa


Bez konzervantů a chemie


91 % zákazníků nakoupí znovu

Maso na hamburger 400 g

(3) 5.0 3

Kód: 95F

BonFood

Mleté vyzrálé hovězí maso na burgery. Vyrobené z prvotřídního steakového masa.Hamburgery v nejlepší možné kvalitě.

89 je skladem

109 Kč
89 Kč včetně DPH

273 Kč/kg, po slevě 223 Kč/kg (s DPH)

K výrobě používáme kousky steakového masa, menší kousky steaků, které kvůli velikosti nelze prodat jako steak.Používáme květovou špičku, loupanou plec, rib eye, roštěnec. Víte, jak jsme zkoušeli hamburger ?

Za výrazně nižší cenu než u steaku si můžete dopřát maso ve stejné kvalitě. Zásadně používáme vyzrálé maso, drobnější kousky, vzniklé při krájení steaků hned rozemeleme a zmrazíme dusíkem.

Hamburgery jdou ochutit lépe než steaky, můžete do nich přidat trošku bylinek. Ale nepřehánět, základ je chuť hovězího.

Množství je určeno k výrobě dvou hamburgerů. Zapomeňte na placičky z fastfoodů, hamburger pod 200 g nebude šťavnatý, platí pro něj podobná pravidla jako pro steak. Burger má být při servírování uvnitř připravený medium, tedy lehce krvavý.

Náš tip:

Nezapomeňte bulku na řezu trochu zakápnout olivovým olejem a dejte ji na dvě minuty na gril.Nic to nestojí a výrazně to vylepší burger,a bulka nesaje tolik štávu.

Vynikající výsledek dostanete, když pod hamburger dáte třeba coleslaw, chuť masa a coleslawu je sice nezvyklá,ale vynikající kombinace.

Burger je cenově dostupnější varianta steaku, výsledek může být i lepší.