7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Maso na hamburger 2 x 130 g

95F

Maso na hamburger 2 x 130 g

Mleté vyzrálé hovězí maso na burgery. Vyrobené z prvotřídního steakového masa. Hamburgery v nejlepší možné kvalitě. Stejná výroba jako pro bistro v Horkách.

11 je skladem

-15 %
105 Kč
89 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

403,85 Kč/kg, po slevě 342,31 Kč/kg (s DPH)

K výrobě používáme kousky steakového masa, menší kousky steaků, které kvůli velikosti nelze prodat jako steak. Používáme květovou špičku, loupanou plec, rib eye, roštěnec. Víte, jak jsme zkoušeli hamburger ?

Za výrazně nižší cenu než u steaku si můžete dopřát maso ve stejné kvalitě. Zásadně používáme vyzrálé maso, drobnější kousky, vzniklé při krájení steaků hned rozemeleme a zmrazíme dusíkem.

Hamburgery jdou ochutit lépe než steaky, můžete do nich přidat trošku bylinek. Ale nepřehánět, základ je chuť hovězího.

Náš tip: Nezapomeňte bulku na řezu trochu zakápnout olivovým olejem a dejte ji na dvě minuty na gril. Nic to nestojí a výrazně to vylepší burger, a bulka nesaje tolik štávu.

Vynikající výsledek dostanete, když pod hamburger dáte třeba coleslaw, chuť masa a coleslawu je sice nezvyklá, ale vynikající kombinace.

Burger je cenově dostupnější varianta steaku, výsledek může být i lepší.

Složení: hovězí maso, jedlá sůl, pepř černý mletý, česnek, mikrobiální kultura.

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota 924 kJ / 221 kcal
Tuky 17,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 6,9 g
Sacharidy 0,0 g
- z toho cukry: 0,0 g
Bílkoviny 17,0 g
Sůl 1,2 g

Hamburger má stejnou přípravu jako steak. Nezapomeňte udělat do hamburgeru palcem důlek, jak to vidíte na fotce, jinak se vám z hamburgeru udělá při smažení koule.

Příprava:

  • Nechte maso na hamburgery přes noc povolit v ledničce, zabalené v originálním balení.
  • Hamburger nechte před přípravou  temperovat v pokojové teplotě alespoň 30 minut.
  • Dobře rozpalte na polovičním plameni suchou  pánev, když na ní vylijete lžičku vody, voda se musí chovat jako rtuť, vytvořit kuličky. Pokud jen prská, pánev je málo rozpálená.
  • Potom nalijte trochu oleje a chvilku počkejte. Až se z oleje začne kouřit, stačí opravdu trocha kouře, ne abyste olej vesele přepalovali. 
  • Vložte asi 200 g burger. Z každé strany asi 5-6 minut.
  • Pokud je pánev správně rozpálená, maso se nepřipeče k pánvi a jde s ním volně pohybovat.
  • Pokud se Vám přichytne k pánvi, je málo rozpálená.
  • Výsledek je vynikající, šťavnatý burger s nádnernou barvou.

 Hamburger, stejně jako steak, musí být maximálně medium, pokud bude well done, bude to suchá placka.

Podávejte s hamburgerovou bulkou, náplň dle vlastní chuti a  hranolky.