Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Mečoun steak 1 kg
98F
Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba
Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality
Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy
V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení
Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma
V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.
- Čerstvost: Mečoun je loven menšími loděmi na šňůry, což znamená šetrné zacházení s přírodou. Ihned po vylovení jsou ryby zpracovány a hluboce zmrazeny. Tak se uchovají všechny živiny a šťavnatost.
- Prvotřídní kvalita: Tento druh masa je výjimečně pevný, ale jemnější než třeba kuřecí prsa.
- Univerzální využití: Díky své pevné struktuře a jemné chuti je mečoun steak ideální pro každou příležitost. Grilujte ho, pečte nebo smažte.
Jak se mečoun steak připravuje?
Mečoun steak je neuvěřitelně všestranný. Můžete ho připravit na grilu, v troubě nebo na pánvi. Doporučujeme lehké koření, aby vynikla přirozená chuť masa. Stačí několik minut z každé strany a máte hotovo.
Mečoun má vynikající jemné maso, s výjimečně pevnou strukturou. Dá se přirovnat ke kuřecím prsům, je ale daleko jemnější a není tak suché.
Steaky z mečouna nechte povolit přes noc v ledničce. Pokud byste připravovali steak zmražený, trvalo by dlouho, než byste ho tepelně propracovali a vysušili byste ho.
Po rozmražení osolte a okořeňte podle chuti, vložte na rozpálený olej na pánvi. Z každé strany smažte asi dvě minuty, potom přiklopte pokličkou a nechte minutu dojít.
Další způsob je na grilu, tam je vhodné podložit steak alobalem, opět stačí maximálně tři minuty na každé straně, po vyndání z grilu nechte pár minut dojít.
Náš tip:
Ryby a výrobky z nich
Objednali jsme si na tomto webu prvně a hned více různých ryb. Dnes jsme měli první ochutnávku a musím se přiznat, že jsem od toho moc neočekával. Byli jsme však mile překvapeni. Mečoun byl vynikající . Jednoznačně doporučuji ! Nyní již věřím, že ostatní ryby budou stejně tak dobré.
Od: Pavel Tkačík | Datum: 15.01.2017 14:52
Mecoun byl vynikajici, vyborne pevne maso. Upekli jsme jako medium-raw, jak jme zvykli delat tunaka - a bylo uzasne. Docela by mne zajimal expriment dat tohle maso cloveku, co udajne nesnasi ryby - verim, ze by si pochvaloval velejemny "kruti"steak a vubec by nepoznal rybu.
Od: Dali Zakoucky | Datum: 22.02.2017 11:11
Silně pevná struktura masa, je nutno dbát na krátkou úpravu, pak vás čeká chuťový zážitek. Ideální na gril. Jednoletý syn spokojeně baštil také. Není běžně k dostání, doporučuji vyzkoušet, já objednám znovu.
Od: Petr Liška | Datum: 01.07.2019 18:28
Výborné maso, za mě TOP ryba, chuťově jemná a šťavnatá, bez kosti.
Od: Aneta Habětínková | Datum: 23.08.2020 11:33
výborná chuť, jemná a šťavnatá
Od: Jan Carva | Datum: 06.10.2020 16:58
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze