7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Mečoun steak 1 kg

98F

Mečoun steak 1 kg

Mečoun steak - čerstvost a kvalita díky šetrnému lovu a okamžitému hlubokému zmrazení. Pevné, ale jemné maso ideální pro grilování, pečení nebo smažení. Země původu: Portugalsko. Produkt je vážený,přesná cena bude upravena podle skutečné hmotnosti při expedici.

Skladem

649 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

649 Kč/kg (s DPH)

- Čerstvost: Mečoun je loven menšími loděmi na šňůry, což znamená šetrné zacházení s přírodou. Ihned po vylovení jsou ryby zpracovány a hluboce zmrazeny. Tak se uchovají všechny živiny a šťavnatost.

- Prvotřídní kvalita: Tento druh masa je výjimečně pevný, ale jemnější než třeba kuřecí prsa.

- Univerzální využití: Díky své pevné struktuře a jemné chuti je mečoun steak ideální pro každou příležitost. Grilujte ho, pečte nebo smažte.

 

Jak se mečoun steak připravuje?

Mečoun steak je neuvěřitelně všestranný. Můžete ho připravit na grilu, v troubě nebo na pánvi. Doporučujeme lehké koření, aby vynikla přirozená chuť masa. Stačí několik minut z každé strany a máte hotovo.

 

 

Mečoun má vynikající jemné maso, s výjimečně pevnou strukturou. Dá se přirovnat ke kuřecím prsům, je ale daleko jemnější a není tak suché.

Steaky z mečouna nechte povolit přes noc v ledničce. Pokud byste připravovali steak zmražený, trvalo by dlouho, než byste ho tepelně propracovali a vysušili byste ho.

Po rozmražení osolte a okořeňte podle chuti, vložte na rozpálený olej na pánvi. Z každé strany smažte asi dvě minuty, potom přiklopte pokličkou a nechte minutu dojít.

Další způsob je na grilu, tam je vhodné podložit steak alobalem, opět stačí maximálně tři minuty na každé straně, po vyndání z grilu nechte pár minut dojít.

Náš tip:

Steak z mečouna musí být alespoň 3 cm vysoký. Nechte steak přes noc rozmrazit v ledničce, při nízké teplotě 1 - 2 °C, nejlépe přikrytý freshovou folií. Pokud jste si koupili steak ve vakuovém balení, alespoň propíchněte sáček. Vakuové balení poskytuje vysokou ochranu před vymrzáním mraženým produktům, ale při rozmražování by podtlak zbytečně vytahoval šťávu z ryby. Vyndejte z ledničky těsně před připravou, netemperovat v pokojové teplotě.
Osolte, okořeňte, potřete olejem. Rozpalte pánev, nalijte trochu oleje a počkejte až se z něj trošku začne kouřit, potom vložte steak a osmahněte po každé straně asi 2-3 minuty.  Vyndejte a nařezejte na plátky. Podávejte.

Ryby a výrobky z nich

Napište vlastní recenzi

První ryba od Bonfood

Objednali jsme si na tomto webu prvně a hned více různých ryb. Dnes jsme měli první ochutnávku a musím se přiznat, že jsem od toho moc neočekával. Byli jsme však mile překvapeni. Mečoun byl vynikající . Jednoznačně doporučuji ! Nyní již věřím, že ostatní ryby budou stejně tak dobré.

Od: Pavel Tkačík | Datum: 15.01.2017 14:52


Skvele

Mecoun byl vynikajici, vyborne pevne maso. Upekli jsme jako medium-raw, jak jme zvykli delat tunaka - a bylo uzasne. Docela by mne zajimal expriment dat tohle maso cloveku, co udajne nesnasi ryby - verim, ze by si pochvaloval velejemny "kruti"steak a vubec by nepoznal rybu.

Od: Dali Zakoucky | Datum: 22.02.2017 11:11


Hodnocení

Silně pevná struktura masa, je nutno dbát na krátkou úpravu, pak vás čeká chuťový zážitek. Ideální na gril. Jednoletý syn spokojeně baštil také. Není běžně k dostání, doporučuji vyzkoušet, já objednám znovu.

Od: Petr Liška | Datum: 01.07.2019 18:28


Výborná rybka

Výborné maso, za mě TOP ryba, chuťově jemná a šťavnatá, bez kosti.

Od: Aneta Habětínková | Datum: 23.08.2020 11:33


luxusní

výborná chuť, jemná a šťavnatá

Od: Jan Carva | Datum: 06.10.2020 16:58


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající