7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Pastevní chov - naše farma

Na vlastní farmě, na Vysočině, chováme stádo francouzského plemene Limousine.

Stádo...
 
Stádo je celoročně venku na pastvě, telí se venku.
Limousine je francouzské masné plemeno, vyhlášené narůžovělým, vyjímečně křehkým masem. 
Dobytek se celý rok pase a je dokrmován pouze senem, senáží a kukuřicí.
Zvířata se pasou na 55 hektarech plochy s volným přístupem k pramenité vodě. 
Stádo celý rok nikdo nestresuje, pouze jednou za rok se prožene koralem za účelem pravidelných zdravotních zkoušek.
 
Telata zůstavají u matek až do přirozeného odstavu, býky nekastrujeme.
Maso se nechává vyzrát po porážce minimálně 21 dní. 
Celoroční pobyt venku, plemeno Limousine a zrání masa zajišťují vysokou kvalitu hovězího masa, běžně nedostupnou.