7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Pečený pstruh s pomerančem
Pečený nadívaný pstruh s pomerančem
Na 4 porce potřebujeme:
- 4 očištění pstruzi (375-425g)
- 4 velké snítky tymiánu
- 4 velké snítky petrželové natě
- 125g drobných žampionů, nakrájených na plátky
- 2 nasekané šalotky
- 4 polévkové lžíce bílého vinného octa
- nastrouhaná kůra a šťáva z 1 pomeranče
- sůl a pepř
- plátky pomeranče a snítky tymiánu na ozdobení
Do každého pstruha uděláme z obou stran nožem 2 šikmé zářezy.
Lístky tymiánu a petržele odtrhneme od stonků. V míse smícháme žampiony, šalotku, bílý vinný ocet, pomerančovou kůru a šťávu, lístky tymiánu a petržele, podle chuti pepř a sůl.
Polovinou houbové a bylinkové směsi pstruhy v břišní dutině naplníme.
Připravené pstruhy vložíme do vymazané zapékací mísy a povrch pokryjeme zbylou částí žampionové směsi.
Přikryjeme alobalem nebo fólií a necháme v chladu 4 hodiny marinovat.
Potom pstruhy 20-25 minut pečeme v předehřáté troubě při 180´C dozlatova. Ozdobíme plátky pomeranče, snítkami tymiánu a ihned podáváme.