Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Pečený pstruh s pomerančem

Pečený nadívaný pstruh s pomerančem

Na 4 porce potřebujeme:

  • 4 očištění pstruzi (375-425g)
  • 4 velké snítky tymiánu
  • 4 velké snítky petrželové natě
  • 125g drobných žampionů, nakrájených na plátky
  • 2 nasekané šalotky
  • 4 polévkové lžíce bílého vinného octa
  • nastrouhaná kůra a šťáva z 1 pomeranče
  • sůl a pepř
  • plátky pomeranče a snítky tymiánu na ozdobení

Do každého pstruha uděláme z obou stran nožem 2 šikmé zářezy.

Lístky tymiánu a petržele odtrhneme od stonků. V míse smícháme žampiony, šalotku, bílý vinný ocet, pomerančovou kůru a šťávu, lístky tymiánu a petržele, podle chuti pepř a sůl.

Polovinou houbové a bylinkové směsi pstruhy v břišní dutině naplníme.

Připravené pstruhy vložíme do vymazané zapékací mísy a povrch pokryjeme zbylou částí žampionové směsi.

Přikryjeme alobalem nebo fólií a necháme v chladu 4 hodiny marinovat.

Potom pstruhy 20-25 minut pečeme v předehřáté troubě při 180´C dozlatova. Ozdobíme plátky pomeranče, snítkami tymiánu a ihned podáváme.