7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Pečený pstruh s pomerančem

Pečený nadívaný pstruh s pomerančem

Na 4 porce potřebujeme:

  • 4 očištění pstruzi (375-425g)
  • 4 velké snítky tymiánu
  • 4 velké snítky petrželové natě
  • 125g drobných žampionů, nakrájených na plátky
  • 2 nasekané šalotky
  • 4 polévkové lžíce bílého vinného octa
  • nastrouhaná kůra a šťáva z 1 pomeranče
  • sůl a pepř
  • plátky pomeranče a snítky tymiánu na ozdobení

Do každého pstruha uděláme z obou stran nožem 2 šikmé zářezy.

Lístky tymiánu a petržele odtrhneme od stonků. V míse smícháme žampiony, šalotku, bílý vinný ocet, pomerančovou kůru a šťávu, lístky tymiánu a petržele, podle chuti pepř a sůl.

Polovinou houbové a bylinkové směsi pstruhy v břišní dutině naplníme.

Připravené pstruhy vložíme do vymazané zapékací mísy a povrch pokryjeme zbylou částí žampionové směsi.

Přikryjeme alobalem nebo fólií a necháme v chladu 4 hodiny marinovat.

Potom pstruhy 20-25 minut pečeme v předehřáté troubě při 180´C dozlatova. Ozdobíme plátky pomeranče, snítkami tymiánu a ihned podáváme.