Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr newsletteru

Pražman zlatý - celá ryba 1,5kg

620F

Pražman zlatý - celá ryba 1,5kg

Pražman zlatý (Pagrus auratus) - celá ryba, průměrná hmotnost jedné ryby 1,5 kg. S pevným, šťavnatým masem, zamrazený na moři pro maximální čerstvost. Ideální pro zdravé recepty na grilu nebo v troubě.. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici. Více...

-12 %
599⁰⁰ Kč
529⁰⁰ Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

399,33 Kč/kg, po slevě 352,67 Kč/kg (s DPH)

Potřebujete poradit?

+420 776 223 942

Pracovní dny 8–16 hod.

bonfood@bonfood.cz

Odpovídáme do 24 hodin

Ověřeno zákazníky, zlatá pečeť Heureka.cz

Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba

Certifikovaná výroba na ryby a maso

mořské ryby prémiové kvality

Šokově zmrazené ihned po odlovu

vyzrálé hovězí z naší farmy

Skot z pastevního chovu

98 % zákazníků doporučuje

„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“

bezpečné doručení

Garantujeme udržení transportních teplot

rodinná firma

Na trhu jsme přes 30 let

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Napište vlastní recenzi

nebojte se ho...

Na první foto nedbejte, jak vypadá když dorazí k vám je vidět na dalších snímcích.
Platýze jsem neměl jsem už dlouho, takže jsem vyzkoušel starou osvědčenou metodu pro jemné a citlivé maso: posypat provensálským kořením, nechat půl hodiny odpočinout v pokojové teplotě (už rozmrazeného z chladničky) a připravit ho v páře.

Výsledek byl dokonalý, maso jemňounké a výjimečné jednoduché k jídlu a la třeba okoun - nejprve z jedné strany (zde stačí odstrčit ploutvové kosti na okrajích, v mase žádné nejsou), pak vytáhnout páteř a v klidu dojíst zbytek.

Za mě excelentní záležitost pro gurmány!
Velmi jemné bílé maso, klidně i pro děti

Od: Bohumil Herwig | Datum: 05.03.2024 11:23


koukám že se nám nějak pomixovaly recenze....

prazman to nebyl

Od: Bohumil Herwig | Datum: 25.06.2025 10:40


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající