Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Pstruh s mandlemi

Smažený pstruh s opraženými mandlemi

Na 4 porce potřebujeme:

  • 4 porce
  • 4 očištění pstruzi (375-425g)
  • 120g másla
  • 1 balíček mandlí

Pstruhy v břišní dutině osolíme. Na povrchu je obalíme v osolené a opepřené mouce. Na velké pánvi rozehřejeme 60g másla a pstruhy na něm z obou stran opečeme. Nevejdou- li se všechny ryby najednou, smažíme je postupně. Osmažené je necháme okapat na papírových ubrouscích a dále je udržujeme teplé. Pánev vytřeme, rozehřejeme na ní 60g másla a na něm mírně dohněda opražíme podélně nakrájené mandle. Mandlemi pstruhy pokryjeme. Ihned podáváme.