Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr newsletteru

Roštěnec bez kosti na rostbíf 1 kg

99F

Roštěnec bez kosti na rostbíf 1 kg

Roštěnec vcelku - 1 kg až 1,5 kg, většinou s tukovým krytím, plemeno Limousine, z naší farmy, hluboce zmrazený bez kosti, vhodný na rostbíf. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici. Více...

1 je skladem

699⁰⁰ Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

699,00 Kč/kg (s DPH)

Potřebujete poradit?

+420 776 223 942

Pracovní dny 8–16 hod.

bonfood@bonfood.cz

Odpovídáme do 24 hodin

Ověřeno zákazníky, zlatá pečeť Heureka.cz

Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba

Certifikovaná výroba na ryby a maso

mořské ryby prémiové kvality

Šokově zmrazené ihned po odlovu

vyzrálé hovězí z naší farmy

Skot z pastevního chovu

98 % zákazníků doporučuje

„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“

bezpečné doručení

Garantujeme udržení transportních teplot

rodinná firma

Na trhu jsme přes 30 let

Maso zrálo minimálně 21 dní po porážce ve vakuu při teplotě 0 - 1 °C. Následně bylo zkontrolováno, šokově zmrazeno a vakuově zabaleno. Díky zrání se vlastnosti masa po zmrazení nezmění, naopak zmrazení nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli. Maso je z masného plemene. Pochází z naší farmy z Vysočiny. 

Přesná cena bude dopočítána podle skutečné váhy při expedici.

Na steaky nebo na rostbíf.

Jak na rostbíf? Máte problém jak trefit správnou barvu a nepřetáhnout?

Náš tip:

Maso pečte celkem 22 minut na každých 500 g hmotnosti, prvních 20 minut na 220 °C, potom snižte teplotu na 160 °C, po uplynutí doby přidejte dalších 10 minut pro medium nebo 20 minut pro well done (to je ale skoro škoda masa).

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Napište vlastní recenzi

Doporučuji!

Pekla jsem s teploměrem, exkluzivní!

Od: 731537529 731537529 | Datum: 25.11.2021 13:57


roštěněc..

výborný

Od: Blanka Musilová | Datum: 03.03.2022 18:08


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající