Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr newsletteru

Sýr Raclette cca 250g

1223F

Sýr Raclette cca 250g

Sýr Raclette z Farmy Bláto je plnotučný polotvrdý sýr vyrobený z čerstvě nadojeného mléka. Díky alpské technologii a termofilní kultuře je ideální pro tepelné zpracování – skvěle se hodí na raclette, gratinování či poctivý český „smažák“ s výjimečnou chutí. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici. Více...

Skladem

169⁰⁰ Kč včetně DPH

676,00 Kč/kg (s DPH)

Potřebujete poradit?

+420 776 223 942

Pracovní dny 8–16 hod.

bonfood@bonfood.cz

Odpovídáme do 24 hodin

Ověřeno zákazníky, zlatá pečeť Heureka.cz

Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba

Certifikovaná výroba na ryby a maso

mořské ryby prémiové kvality

Šokově zmrazené ihned po odlovu

vyzrálé hovězí z naší farmy

Skot z pastevního chovu

98 % zákazníků doporučuje

„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“

bezpečné doručení

Garantujeme udržení transportních teplot

rodinná firma

Na trhu jsme přes 30 let

Sýr Raclette z Farmy Bláto je poctivý plnotučný polotvrdý sýr, vyráběný z čerstvě nadojeného mléka přímo na farmě. Vzniká podle tradiční alpské receptury – vysoko dohřívaný sýr s termofilní kulturou z oblasti jižních Alp, která mu dodává jemnou, ale plnou a dlouhotrvající chuť.

Díky své specifické technologii výroby je Raclette určen především pro tepelné zpracování – výborně se roztéká, přičemž si zachovává svou chuť i aroma.
V gastronomii se používá nejen na klasické raclette grily, ale i do zapékaných pokrmů, sendvičů či burgerů. V české kuchyni potěší i jako prémiová varianta oblíbeného „smažáku“ – s exkluzivní, sýrově máslovou chutí, která posune známé jídlo o úroveň výš.

Raclette není jen název sýra, ale i tradiční švýcarský pokrm a způsob servírování.
Slovo raclette pochází z francouzského racler – „škrábat“.


Co to znamená v praxi:

Sýr Raclette se zahřívá (např. v raclette grilu), dokud se nezačne krásně roztékat.
Poté se roztavená vrstva seškrábne a podává se na:

  • vařených bramborách,

  • zelenině,

  • sušených uzeninách,

  • nebo pečivu.

 

Složení: mléko, mléčná kultura, syřidlo, sůl.

Alergeny: mléko.

Specifikace produktů
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Bezlepková dieta Ano
Napište vlastní recenzi
  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající