Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Rychlý výběr
Odběr newsletteru
Sýr Raclette cca 250g
1223F
Kvalita ověřená zákazníky
česká výroba
Certifikovaná výroba na ryby a maso
mořské ryby prémiové kvality
Šokově zmrazené ihned po odlovu
vyzrálé hovězí z naší farmy
Skot z pastevního chovu
98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“
bezpečné doručení
Garantujeme udržení transportních teplot
rodinná firma
Na trhu jsme přes 30 let
Sýr Raclette z Farmy Bláto je poctivý plnotučný polotvrdý sýr, vyráběný z čerstvě nadojeného mléka přímo na farmě. Vzniká podle tradiční alpské receptury – vysoko dohřívaný sýr s termofilní kulturou z oblasti jižních Alp, která mu dodává jemnou, ale plnou a dlouhotrvající chuť.
Díky své specifické technologii výroby je Raclette určen především pro tepelné zpracování – výborně se roztéká, přičemž si zachovává svou chuť i aroma.
V gastronomii se používá nejen na klasické raclette grily, ale i do zapékaných pokrmů, sendvičů či burgerů. V české kuchyni potěší i jako prémiová varianta oblíbeného „smažáku“ – s exkluzivní, sýrově máslovou chutí, která posune známé jídlo o úroveň výš.
Raclette není jen název sýra, ale i tradiční švýcarský pokrm a způsob servírování.
Slovo raclette pochází z francouzského racler – „škrábat“.
Co to znamená v praxi:
Sýr Raclette se zahřívá (např. v raclette grilu), dokud se nezačne krásně roztékat.
Poté se roztavená vrstva seškrábne a podává se na:
-
vařených bramborách,
-
zelenině,
-
sušených uzeninách,
-
nebo pečivu.
Složení: mléko, mléčná kultura, syřidlo, sůl.
Alergeny: mléko.
| Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
| Vhodné pro redukční dietu | Ano |
| Bezlepková dieta | Ano |
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze