Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Severnský losos

Pečený losos podávaný s omáčkou z řeřichy.

Na 4 porce potřebujeme:

  • 400g lososa
  • máslo na vymazání
  • sůl, pepř
  • snítky řeřichy na ozdobení
  • smetanová řeřichová omáčka
  • 160 ml smetany na šlehání
  • 35 g lístků řeřichy
  • 50 g másla
  • 1/2 kávové lžičky hladké mouky
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 1 žloutek

Použijeme 4 stogramové porce lososa. Máslem vymažeme pekáč a na něj v jedné vrstvě klademe osolené a opepřené porce lososa.

15-20minut pečeme v předehřáté troubě při 180´C, až je losos dobře propečený.

Mezitím připravíme smetanovou řeřichovou omáčku: dohladka rozmixujeme smetanu, řeřichu, máslo, mouku, citronovou šťávu, žloutek, podle chuti sůl a pepř.

Přelijeme do malého kastrolu a zvolna vaříme, až omáčka zhoustne. Ochutnáme a dochutíme solí a pepřem. Na talíře rozdělíme omáčku, do ní vložíme kousky lososa a ihned podáváme. Zdobíme řeřichou.