Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Severnský losos
Pečený losos podávaný s omáčkou z řeřichy.
Na 4 porce potřebujeme:
- 400g lososa
- máslo na vymazání
- sůl, pepř
- snítky řeřichy na ozdobení
- smetanová řeřichová omáčka
- 160 ml smetany na šlehání
- 35 g lístků řeřichy
- 50 g másla
- 1/2 kávové lžičky hladké mouky
- šťáva z 1/2 citronu
- 1 žloutek
Použijeme 4 stogramové porce lososa. Máslem vymažeme pekáč a na něj v jedné vrstvě klademe osolené a opepřené porce lososa.
15-20minut pečeme v předehřáté troubě při 180´C, až je losos dobře propečený.
Mezitím připravíme smetanovou řeřichovou omáčku: dohladka rozmixujeme smetanu, řeřichu, máslo, mouku, citronovou šťávu, žloutek, podle chuti sůl a pepř.
Přelijeme do malého kastrolu a zvolna vaříme, až omáčka zhoustne. Ochutnáme a dochutíme solí a pepřem. Na talíře rozdělíme omáčku, do ní vložíme kousky lososa a ihned podáváme. Zdobíme řeřichou.