Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Rychlý výběr
Odběr newsletteru
Taštička divoký losos, špenát, listové těsto 2 x 150 g
755F
Kvalita ověřená zákazníky
česká výroba
Certifikovaná výroba na ryby a maso
mořské ryby prémiové kvality
Šokově zmrazené ihned po odlovu
vyzrálé hovězí z naší farmy
Skot z pastevního chovu
98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“
bezpečné doručení
Garantujeme udržení transportních teplot
rodinná firma
Na trhu jsme přes 30 let
Složení: filet z divokého lososa 31%, pšeničná mouka, voda, margarín (palmový tuk, voda, rostlinné oleje - řepkový a slunečnicový), jedlá sůl, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin, okyselovadlo: kyselina citronová, barvivo: karoten, voda, 6% špenát, sušené odstředěné mléko, créme fraiche, zakysaná smetana, smetana, přírodní aroma: obsahuje ryby, modifikovaný kukuřičný škrob, jedlá sůl, mléčný protein, koření: česnekový prášek, pepř.
Příprava:
kombinovaná horkovzdušná trouba - Při 175 °C cca 20 minut.
Trouba: Při 220 °C na pečícím papíře 25-28 minut.
Nutriční hodnoty na 100 g
|
Energetická hodnota |
1041 kJ / 250 kcal |
|
Tuky |
14,9 g |
|
- z toho nasycené mastné kyseliny: |
8,2 g |
|
Sacharidy |
18,7 g |
|
- z toho cukry: |
1,6 g |
|
Bílkoviny |
9,5 g |
|
Sůl |
0,57 g |
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze