Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Tatarák z divokého lososa
Na 4 porce potřebujeme:
- asi 1kg divokého lososa
- menší svazek jarní cibulky
- sójovou omáčku (doporučujeme Kikoman)
- olivový olej
- sůl, pepř
- toastový chléb
Filet z lososa odkožníme a očistíme. Celý filet pokrajíme nožem na drobné kostičky, stejně tak jarní cibulku. Lososa a cibulku lehce zakápneme sójovou omáčkou a olivovým olejem, osolíme, opepříme a vše promícháme. Podáváme na opečeném toastovém chlebu, můžeme dozdobit zelenou částí z cibulky a čerstvě mletým pepřem.