Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Tatarák z divokého lososa

Na 4 porce potřebujeme:

  • asi 1kg divokého lososa
  • menší svazek jarní cibulky
  • sójovou omáčku (doporučujeme Kikoman)
  • olivový olej
  • sůl, pepř
  • toastový chléb

Filet z lososa odkožníme a očistíme. Celý filet pokrajíme nožem na drobné kostičky, stejně tak jarní cibulku. Lososa a cibulku lehce zakápneme sójovou omáčkou a olivovým olejem, osolíme, opepříme a vše promícháme. Podáváme na opečeném toastovém chlebu, můžeme dozdobit zelenou částí z cibulky a čerstvě mletým pepřem.