Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Tatarský biftek z limousina 300 g
240F
Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba
Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality
Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy
V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení
Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma
V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.
Tatarský biftek je z nejlepších kousků masa, pouze z plemene Limousine a jen z naší farmy.
Limuzíni mají absolutně nejlepší maso na tatarák, maso je narůžovělé, s nízkým obsahem tuku, výjimečně křehké.
Na tatarák se obecně nehodí steaková, protučnělá masa, tatarák potom připomíná spíš paštiku. Maso se musí nechat vyzrát, ale ne příliš dlouho, při dlouhém zrání má maso bez tepelné úpravy lehce navinulou chuť, způsobenou kyselinou mléčnou, která vzniká při zrání.
Maso se zráním zbaví i přebytečné vody, zjemní se chuť a struktura.
Po umletí se maso prudce zmrazí tekutým dusíkem při teplotě -60 °C.
Zmražení je proces, kterým by mělo projít každé maso nebo ryby, v případě, že se bude dále konzumovat bez tepelné úpravy.
Mražením se zničí většina eventuálních parazitů.
Příprava:
Maso nechte rozmrazit v ledničce a po rozmražení upravte podle chuti, a zkonzumujte do 24 hodin. I po tuto dobu ho po rozmražení uchovávejte v ledničce.
Nikdy nerozmrazujte maso ani ryby v teple, zejména, pokud je budete kozumovat bez tepelné úpravy. V teple se Vám může na povrchu namnožit mikrobiální flora dřív, než se maso nebo ryby rozmrazí v jádře.
Vzor etikety:
Toto maso je v porovnání s ostatními (i jedním zakoupeným zde ale z jiného skotu) o třídu lepší, nebo alespoň o znatelný kus lepší.
Vřele doporučuji. Tchýně prohlásila, že lepší tatarák v životě nejedla :)
Pokud jste nezkoušeli, místo klasické cibule, sáhněte po šalotce...
Od: Bohumil Herwig | Datum: 21.09.2017 9:07
Vyzrálé,voňavé, chutné. Čím míň do něj přidáte, tím líp. S kapari skvělý.
Od: František Dvořáček | Datum: 01.02.2019 17:56
maso na tatarák
Od: Iva slováková | Datum: 13.04.2019 11:34
výborné,lepší maso než je toto jsme ještě nejedli,dáváme 5*.Objednávám opět.
Od: Iva slováková | Datum: 13.04.2019 11:39
Skvělé šťavnaté, voňavé ... Chybí slova, to prostě musíte ochutnat vlastními chuťovými buňkami. Stačí osolit, malinko opepřit, promíchat, nechat hodinku proležet se solí (ne moc) a prostě lahůdka.
Od: Michaela Frycová | Datum: 29.07.2019 10:13
Lepší tatarák jsem ještě neměl 👍👍👍
Od: Radek Januš | Datum: 19.01.2020 15:30
Opravdu jsme si pochutnali, porce bohatě stačí pro 2 lidi.
Od: Iveta Klimečková | Datum: 19.05.2020 11:11
Tataráček jedna báseň. Luxusní masíčko. Určitě vezmu zase.
Od: Yveta Křimská | Datum: 09.08.2020 19:57
Mohu vrele doporucit, kvalita produktu je obecne na vysoke urovni, moc jsme si vsichni pochutnali, akorat zamrzi, ze jiz neni dostupny :), ale radi si opec pockame.
Od: Jiri Krejcir | Datum: 20.05.2021 9:37
Ano maso je naprosto skvělé, znovu objednávám.
Od: Milan Funtíček | Datum: 18.12.2021 12:52
Tak objednávám zase,lepší jsme nejedli!
Od: Radka Pospíšilová | Datum: 19.03.2022 15:15
Maso na tatarák bylo vždy vynikající. Bohužel letos mám již druhou dodávku ve které jsou již pouhým okem viditelné šlachy a tuk, který v předcházejících dodávkách nebyl. Tímto se kvalita masa výrazně zhoršila. Ivana Slováková
Od: Iva slováková | Datum: 18.11.2023 12:17
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze