7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Treska na smetaně se žampiony

Jemná treska s žampiony na smetaně.

Na 4-6 porcí potřebujeme:
 
  • 750g filetů z tresky
  • 300ml mléka
  • 1 kolečko cibule
  • 6 zrnek černého pepře
  • 1 bobkový list
  • 60g másla, další máslo na vymazání
  • sůl, pepř
  • pár kapek citronové šťávy
  • 250g drobných žampionů, nakrájených na plátky
  • 30g hladké mouky
  • 3 polévkové lžíce sladké smetany
  • 30g čerstvé strouhanky
  • 30g strouhaného parmezánu
  • nasekaná petrželová nať na ozdobení
Do malého kastrolu nalijeme mléko, přidáme cibuli, celý pepř, bobkový list a přivedeme k varu. Odstavíme, přikryjeme a necháme 10 minut vyluhovat. Mělkou zapékací mísu vymažeme máslem.
 
Tresku nakrájíme na kousky velké 7cm a klademe je v jedné vrstvě na mísu. Osolíme a opepříme.
 
V kastrolu rozehřejeme polovinu másla, přidáme citronovou šťávu, žampiony, osolíme, opepříme a zvolna za občasného míchání asi 5 minut opékáme, až houby změknou. Děrovanou naběračkou houby vyjmeme a klademe je na vrstvu rybích kousků.
 
Ochucené mléko přecedíme a odložíme stranou. V kastrolu rozehřejeme zbylé máslo, přidáme mouku a za stálého míchání ji lehce opražíme. Postupně přimícháme ochucené mléko. Za stálého míchání vaříme omáčku do zhoustnutí. Přimícháme smetanu, osolíme, opepříme a prohřejeme.
 
Omáčkou zalijeme rybu s houbami, vše posypeme strouhankou a parmezánem. Pečeme 25 - 30min. v předehřáté troubě při 190°C. až je ryba propečená a povrch dozlatova. Ozdobíme petrželovou natí a ihned podáváme.