Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Treska s kajunskou směsí

Treska připravená s kajunskou směsí koření.

Na 4 porce potřebujeme.

  • 4 plátky tresky
  • 30g másla
  • Koriandrové máslo a řeřicha při podávání
  • Kajunská směs koření
  • 2-3 polévkové lžíce hladké mouky
  • 1 kávová česneková lžička granulí
  • 1 kávová lžička sladké papriky
  • 1 kávová lžička cibulové soli
  • 1 kávová lžička mletého kmínu
  • 1 kávová lžička jemnějšího chilli koření
  • ½ kávové lžičky sušeného oregana
  • po ¼ kávové lžičce černého a kajenského pepře
Připravíme kajunskou směs koření: smícháme mouku, česnekové granule, papriku, cibulovou sůl, římský kmín, chilli, oregano, černý a kajenský pepř. Směsí obalíme porce ryby a necháme je alespoň 30 minut v chladničce marinovat.
 
Na velké pánvi rozehřejeme máslo, na něj položíme obalené porce ryby a z každé strany je 2-3 minuty zvolna opékáme, až maso zmatní a jde snadno odlupovat.
 
Osmažené porce ozdobíme hrudkou koriandrového másla, řeřichou a ihned podáváme.