7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Tuňák s pikantní fenyklovou a rajčatovou přílohou
Tuňák s pikantní fenyklovou a rajčatovou přílohou
Na 4 porce potřebujeme:
- 4 porce
- 4 polévkové lžíce olivového oleje
- šťáva z ½ citronu
- 3 utřené stroužky česneku
- ½ lžičky provensálského koření
- 4 plátky tuňáka po 175g,
- Asi 2,5cm silné
- sůl a pepř
- řezy limetky a snítky kopru na ozdobení
Pikantní fenyklová a rajčatová příloha
- 1 malá hlíza fenyklu
- 2 rajčata oloupaná, zbavená semen a nakrájená na kostičky
- 2 polévkové lžíci olivového oleje
- 1 polévková lžíce citronové šťávy
- 1 polévková lžíce tmavé olivové pasty
- 1 utřený stroužek česneku
Ve velké míse smícháme olivový olej, česnek a provensálské koření. Přidáme plátky tuňáka a obracíme je, aby se zálivkou pokryly. Přikryjeme je a necháme asi
1 hodinu v chladničce marinovat, občas je obrátíme.
Připravíme přílohu: v míse dobře promícháme na nudličky nakrájený fenykl, rajčata, olivový olej, citronové šťávu, olivovou pastu a česnek. Plátky tuňáka vyjmeme z marinády, marinádu odložíme stranou. Tuňáka z každé strany 3-4 minuty grilujeme ve vzdálenosti 7cm pod horkým grilem, jednou či dvakrát potřeme marinádou.
Plátky tuňáka podle chuti osolíme a opepříme a zalijeme zeleninovou přílohou. Ozdobíme řezy limetky a koprem. Ihned podáváme.