7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Divoký losos kisutch - coho - steak - 1 ks cca 200 g
914F
Losos kisutch - coho (Oncorhynchus kisutch). Je více ceněný než keta.
Lososa nakupujeme celého, kuchaného, a bez rozmražení ho nařežeme v naší výrobně na steaky. Steaky mají hmotnost 150 - 350 g, dají se z balení odebírat jednotlivě.
Zajímají Vás rozdíly mezi faremním divokým lososem? Čtěte zde
Kvalita lososa je zmražením bezprostředně po výlovu zachována stejná jako při výlovu. Toto je skutečně čerstvý losos.
Je potřeba při kuchyňské přípravě respektovat odlišnost faremního a divoce žijícího lososa. Losos lovený na moři má na rozdíl od lososa z faremního chovu méně tuku.
Steaky z lososa nechte před přípravou rozmrazit v ledničce, a potom je připravujte na rozpálené pánvi smažením 2 minuty na každé straně a nechte minutu dojít pod pokličkou. Tak zjistíte, jak může chutnat losos. Jemné, ale pevné maso, bez přetučnělosti, charakteristické pro faremního lososa.
Upozornění:
Losos byl kuchán přímo na lodi, proto je někdy nutné steaky dočistit od vnitřností. To platí pro všechny na moři kuchané a zmrazené ryby.
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze