7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Hamburgery
Když jsme se rozhodli dělat hamburgery, netušili jsme, asi jako většina z Vás, do čeho se vlastně pouštíme.
Výsledek byl asi půl roku vztekání a vyhazování burgerů, luštění různých doporučení a receptur z amerických TOP výběrů. K ničemu to nevedlo, pokud jsme chtěli zachovat výrobu jednoduchou, z našeho vlastního dobytka a přitom se špičkovým výsledkem.
To se nám docela nakonec povedlo a proto Vám rádi nyní předáme pár doporučení, abychom Vám ušetřili podobné trápení, jakým jsme prošli my.
Nebo pokud nechcete experimentovat, můžete si objednat maso na hamburger u nás, z limuzínů.
Hamburger není karbanátek, skládá se pouze z kvalitního hovězího masa. Zapomeňte na to, že do něj semelete všechno, co jde okolo.
Používejte pouze maso z dospělých kusů, starších 30 měsíců, z masa mladých býků a jalovic ho neuděláte, je nezralé, obsahuje moc vody. Mletím porušíte texturu masa, voda Vám během přípravy vyteče a výsledek je tuhá, nechutná placička.
Nemelte maso na jemné šajbě, použijte hodně hrubou, někteří špičkoví kuchaři maso na hamburgery dokonce krájí na kostičky.
Neuplácávejte burger jako karbanátek, jen maso nasrážejte k sobě přehazováním z dlaně do dlaně, potom zmáčknutím lehce vytvarujte a nezapomeňte doprostřed vymáčknout palcem důlek, jinak se Vám srazí maso do kuličky
Zapomeňte na placičky velikosti McDonalds, burger prostě musí mít aspoň 200 g,
Použijte jen hovězi maso, nepřidávejte žádnou mouku, strouhanku, vepřové apod., pokud chcete použít cibuli, rozemelte ji spolu s masem, chuť je plnější a kostičky nevypadávají z burgeru.
Celý vtip je prostě v kvalitní surovině, když budete mít surovinu na houby, můžete se stavět na uši a stejně Vám místo špičkového burgeru vyleze nějaká hrůza.
Jinak hamburger, udělaný z kvalitního masa je vynikající zážitek, příliš nepokulhávají za steakem.