7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Hovězí žebro na barbecue, bez kosti, 1 kg

208F

Hovězí žebro na barbecue, bez kosti, 1 kg

Hovězí žebro, plemeno Limousine, vhodné pro barbecue nebo pomalé pečení. Hluboce zmrazeno. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici.

není skladem

269 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

269 Kč/kg (s DPH)

Hovězí z naší farmy, plemeno Limousine, jalovice, hluboce zmrazené, balení kolem 1 kg. Vhodné na pomalé pečení a barbecue. Uvedená cena je za 1 kg, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti masa. Žebro zrálo po porážce ve vakuu při teplotě 0 - 1 °C. Následně bylo zkontrolováno, šokově zmrazeno a vakuově zabaleno. Díky zrání se vlastnosti masa po zmrazení nezmění, naopak zmrazení nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli. Maso je z masného plemene.

Jak na barbecue?

Žebro pomalu rozmražte přes noc v lednici. Osolte, opepřete a potřete olejem. Vložte na pekáč a přikryjte pekáč alobalem. Potom vložte do trouby a nastavte teplotu na 170 °C. Pečte asi 3,5 hodiny. Potom potřete omáčkou barbecue a dopečte pod alobalem dalších 30 minut, až bude maso úplně měkké. Hotovo. Uvidíte, že hovězí žebro je naprosto nesrovnatelné s vepřovým. Omáček na barbecue je velké množství, recept na jednoduchou: 150 ml černého piva, 180 ml kečupu, výpek z žeber, 4 polévkové lžíce worčestru, 1 polévková lžíce hořčice, 4 lžíce octa nebo citronové šťávy, 2 lžíce medu nebo 4 lžíce javorového sirupu. Zamíchat a natřít na žebra.

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Napište vlastní recenzi

Mňam

Maso jako vždy skvělé, koupila jsem vícekrát a zkusila recept z vašich stránek - výborný,  už jsme aplikovali i vlastní recepty, kde se dá využít dlouhé pečení. tento kousek masa mohu vřele doporučit. Pro léto předpřipravené v troubě a pak ošlehnutí na grilu je také pochoutka.

Od: Zdeňka Houdková | Datum: 21.05.2017 7:55


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající