Hovězí žebro na barbecue, bez kosti,1 kg

(1) 5.0 1

Kód: 208F

Hovězí žebro, plemeno Limousine, vhodné pro barbecue nebo pomalé pečení. Hluboce zmrazeno. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici.

není skladem

252 Kč včetně DPH

252 Kč/kg (s DPH)

Hovězí z naší farmy, plemeno Limousine, jalovice, hluboce zmrazené, balení kolem 1kg. Vhodné na pomalé pečení a barbecue.Uvedená cena je za 1kg, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti masa. Žebro zrálo po porážce ve vakuu při teplotě 0-10C. Následně bylo zkontrolováno, šokově zmrazeno a vakuově zabaleno. Díky zrání se vlastnosti masa po zmrazení nezmění, naopak zmrazení nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli. Maso je z masného plemene.

Jak na barbecue?

Žebro pomalu rozmražte přes noc v lednici. Osolte, opepřete a potřete olejem. Vložte na pekáč a přikryjte pekáč alobalem.Potom vložte do trouby a nastavte teplotu na 170 °C .Pečte asi 3,5 hodiny. Potom potřete omáčkou barbecue a dopečte pod alobalem dalších 30 minut,až bude maso úplně měkké. Hotovo. Uvidíte,že hovězí žebro je naprosto nesrovnatelné s vepřovým. Omáček na barbecue je velké množství, recept na jednoduchou: 150 ml černého piva, 180 ml kečupu,výpek z žeber, 4 polévkové lžíce worčestru,1 polévková lžíce hořčice, 4 lžíce octa nebo citronové šťávy, 2 lžíce medu nebo 4 lžíce javorového sirupu. Zamíchat a natřít na žebra.