Hovězí žebro na barbecue 1 kg

(1) 5.0 1

Kód: 73F

Hovězí žebro, plemeno Limousine, vhodné pro barbecue nebo pomalé pečení. Zmražené, balení cca 1kg. Některá žebra mohou být výrazně větší než 1kg, vzhledem k obsahu kosti nelze vždy bourat na menší kusy. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici.

35 je skladem

269 Kč včetně DPH

269 Kč/kg (s DPH)

Hovězí z naší farmy, plemeno Limousine, jalovice, hluboce zmrazené, balení kolem 1kg. Vhodné na pomalé pečení a barbecue.Uvedená cena je za 1kg, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti masa. Žebro zrálo po porážce ve vakuu při teplotě 0-10C. Následně bylo zkontrolováno, šokově zmrazeno a vakuově zabaleno. Díky zrání se vlastnosti masa po zmrazení nezmění, naopak zmrazení nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli. Maso je z masného plemene.

Jak na barbecue?

Žebro pomalu rozmražte přes noc v lednici. Osolte, opepřete a potřete olejem. Vložte na pekáč a přikryjte pekáč alobalem.Potom vložte do trouby a nastavte teplotu na 90 -100 °C .Pečte 8 hodin. Potom potřete omáčkou barbecue a dopečte další hodinu,až bude maso úplně měkké. Hotovo. Uvidíte,že hovězí žebro je naprosto nesrovnatelné s vepřovým. Omáček na barbecue je velké množství, recept na jednoduchou: 150 ml černého piva, 180 ml kečupu,výpek z žeber, 4 polévkové lžíce worčestru,1 polévková lžíce hořčice, 4 lžíce octa nebo citronové šťávy, 2 lžíce medu nebo 4 lžíce javorového sirupu. Zamíchat a natřít na žebra.